• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. S.

09.09.2024

11:38

Užas! Pala terasa sa zgrade u Novom Sadu!

N.S.

Vesti

Užas! Pala terasa sa zgrade u Novom Sadu!

Podeli vest

Stanari zgrade u Balzakovoj ulici u novosadskom naselju Liman uznemireni su od kada se deo balkona na drugom spratu srušio i pao ispred zgrade.

Prema rečima komšija gomila betona srušila se tačno na mesto gde se deca igraju.

- Živim u zgradi u blizini, bukvalno smo samo čekali kada će taj deo da padne. Svi koji su mogli da se obaveste, obavešteni su, od upravnika zgrade, do inspekcija-  rekla nam je stanarka ovog bloka zgrada. 

- Dobro je da niko nije povređen, a tu vrlo često ima dece. Strašno je, šta je moglo da se dogodi- dodaje ona.

 

Stanari koji žive u zgradi kažu da ovo nije prvi slučaj da delovi zgrada "otpadaju".

- Zgroženi smo! Pa naša deca se igraju tu, borave, škola je iza ćoška, uznemireni smo! Bio je sličan slučaj pre par godina, ne znam tačno da li je isto deo terase bio u pitanju, ali otpalo je. Sva sreća ni tada nikog nije bilo u tom momentu - negoduju. 

Zasad je prostor ispred zgrade je ograđen i postavljeno je upozorenje za prolaznike. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Trijumf Italijana na biciklističkoj trci “Wild bear” na Tari
Društvo

Trijumf Italijana na biciklističkoj trci “Wild bear” na Tari

Vozači italijanskog profesionalog biciklističkog tima “DMT Racing team by Marconi” - Mattia Toccafondi i Peter Menghetti pobednici su trećeg izdanja trodnevne, timske, etapne biciklističke trke pod nazivom “Wild Bear MTB Stage Race” održane na Terenima Nacionalnog parka Tara od 4-7. septembra.

09.09.2024

13:59

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set