• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TPK news/informer.rs

30.11.2019

20:32

OVA UMRLICA ĆE VAS RASPLAKATI! Jedan dečak iz Velikog Gradišta izgubio je svog prijatelja! (FOTO)

Estrada

OVA UMRLICA ĆE VAS RASPLAKATI! Jedan dečak iz Velikog Gradišta izgubio je svog prijatelja! (FOTO)

Podeli vest

Slučajevi trovanja i usmrćivanja pasa u Velikom Gradištu se nastavljaju. Jedan od pasa koji je tragično završio svoj život bio je i ljubimac dece. A dečak koji ga je voleo napravio mu je i umrlicu, koju je počeo sa „naš dragi i nikad prežaljeni“ i završio sa spiskom ožalošćenih

Kako smo saznali iz umrlice, pas je uginuo u ponedeljak, 25. novembra tako što je u dvorište u kom je boravio neko bacio otrov. Pas je imao sedam godina, a otrovali su ga „bezobrazni ljudi“. Sahrana voljenog ljubimca održana je sutradan.

Pročitajte šta tačno piše u umrlici:

Foto: printscreen facebook

KULINARSKI TRIK! Evo kako da skinete ljusku jajetu ZA TILI ČAS!

Podsetimo, krajem oktobra usred bela dana u Velikom Gradištu upucan je jedan pas, nekada vlasnički, koji je završio na ulici. Psu se metak rasprsnuo u utrobi, pa mu nije bilo spasa.

ŠNENOKLE, NJAM NJAM! Tradicionalni recept! (VIDEO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija