• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

29.12.2019

16:42 >> 16:47

SVE NAŠE LEGENDE KOJE SU NAS NAPUSTILE U OVOJ GODINI! Ostavili su neizbrisiv trag...

Estrada

SVE NAŠE LEGENDE KOJE SU NAS NAPUSTILE U OVOJ GODINI! Ostavili su neizbrisiv trag...

Podeli vest

Tokom 2019. godine domaća javna scena je izgubila mnoge važne ličnosti. Zauvek su nas napustili oni koji su ostavili dubok trag u našim životima

Šaban Šaulić preminuo je nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj. Pijani vozač bez dozvole udario je u automobil u kojem je bio pevač.

Foto: Informer - Zoran Sinko

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Foto: Printscreen You Tube/BAlkan info

Glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je u Beogradu u 81. godini života.

Foto: Tanjug

Divna Karleuša, poznata radijska voditeljka,  preminula je 3. marta od posledica opake bolesti sa kojom se dugo borila.

Foto: printskrin Instagram/karelusastar

Naš glumac Igor Pervić umro je u svom stanu posle duge bolesti. Njega je, poput njegovog kolege Nebojše Glogovca, odneo težak maligni tumor.

Foto: Insajder/Zoran Sinko

U Beogradu je 2. januara 2019. u 73. godini preminuo glumac Marko Nikolić, publika će ga pamtiti najviše po legendarnoj ulozi Gige Moravca iz serije "Bolji život".

Foto: printscreen

 

 

Proslavljeni sprski scenarista Gordan Mihić preminuo je u 80. godini.

Foto: Tanjug

 Početkom novembra oprostili smo se od glumca Branislava Petruševića Petrućija, koji je preminuo u 64. godini u svom domu. Supruga Nada neutešno i kroz suze kaže da je poslednje minute Petrućijevog života provela u nadi da će uspeti da mu spase život.

Foto: Printscreen You Tube

Nekadašnji reper i član grupe „187“, Branislav Bane Kovačević preminuo je u Beogradu, a javnost je bila šokirana ovom vešću jer nije bilo poznato da se borio sa teškom bolešću.

Foto: facebook.com

Zoran Rankić, čuveni Popara, preminuo je u 84. godini u Beogradu, u staračkom domu. Kako se navodilo, glumac se godinama borio sa rakom, a na kraju je izgubio bitku.

Foto: printscreen youtube/ MONDO PORTAL

Julijana Lula Živojinović, supruga velikog srpskog glumca Velimira Bate Živojinovića, preminula je nedavno posle kraće bolesti u Beogradu.

Foto: printscreen

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 4 godine

Легенде? Ви мора да се шалите. Овде једино Гордан Михић и Марко Николић могу да се приближе том епитету. Шабан евентуално код ромске популације. Остали ни близу легенди. Јесу дали свој неки допринос и уписали се у листу градских фаца, али легенде? Никако!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija