• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

14.01.2020

09:54

OVO JE BILA NJENA POSLEDNJA ŽELJA! Neda Arnerić je pre smrti želela samo jedno - tiče se njene SAHRANE

Estrada

OVO JE BILA NJENA POSLEDNJA ŽELJA! Neda Arnerić je pre smrti želela samo jedno - tiče se njene SAHRANE

Podeli vest

Veliki gubitak za našu glumačku scenu

Poslednja želja Nede Arnerić (67) jeste da bude sahranjena tajno, samo u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja, saznaje Informer.

PRONAĐEN DNEVNIK NEDE ARNERIĆ: Sinoć sam mnogo plakala, BAŠ SAM BILA UZNEMIRENA!

Pokojna glumica, koja je pronađena mrtva prošlog petka u svom stanu u Beogradu, stavila je u amanet da bude kremirana i položena na Novom groblju, pored svoje najveće ljubavi, supruga Milorada Mešterovića, koji je preminuo krajem 2018. godine.

Foto: Tanjug

To potvrđuje i glumičina prijateljica i koleginica sa klase Jelena Tinska.

- Znajući Nedu, verujem da bi njena želja bila da bude sahranjena bez publiciteta i da bude zajedno sa svojim Miletom - kaže Tinska i dodaje da se njena prijateljica umorila od života.

OVDE JE VEĆ JEDNOM POKUŠALA DA ODUZME SEBI ŽIVOT! Ovako izgleda zgrada u kojoj je Neda Arnerić pronađena mrtva!

- Bolovala je od depresije. Upala je u beznađe, jer je prerano ušla u svet filma i preskočila je detinjstvo, mladost... Ušla je u ozbiljne godine nemajući prave uspomene, koje imamo kada živimo neki drugi život. Mač sa dve oštrice je kada ste okupirani samo karijerom. I godine prolaze, splasne fascinacija karijerom, desi se da nemate dovoljno uloga i upadnete u depresiju...

Foto: Tv Prva printscreen

Tinska ističe da je Neda često imala oscilacije - bila bi srećna i spremna na rad, a onda bi se zatvorila u kuću i nije želela nikoga da vidi.

CEO REGION TUGUJE ZA NEDOM! "NAPUSTILA NAS JE JEDNA OD NAJVEĆIH GLUMICA BIVŠE JUGOSLAVIJE!"

- Depresija je ozbiljna bolest, u kojoj izgubiš smisao života. Tada ti nije ni do čega, ne ustaje ti se iz kreveta, nemaš volju da se umiješ i opereš zube... Nije ti ni do ljudi, već bi samo da se sakriješ u neku rupu da te niko ne vidi. Takve periode je imala i Neda. A onda bi ušla u pozitivnu fazu kada želi da radi i da se druži. U poslednje vreme smo se čuli više puta i govorila mi je da želi da dođe da vežba kod mene, ali nikada to nije uradila - kaže Jelena.

Foto: Printscreen You Tube

Bez obzira na to što nije volela popularnost, ni da se fotografiše i deli autograme, Jelena kaže da je Neda ipak bila druželjubiva.

BILA JE U DEPRESIJI, IŠLA KOD PSIHIJATRA! Glumac Feđa Stojanović OTKRIO kakvi su bili poslednji meseci Nedinog života!

- Bila je ljubazna, oslobođena sujete, skromna i čudila se što ljudi toliko hoće sa njom da se slikaju, pošto je sebe doživljavala kao obično biće. Ona je samo želela da sačuva intimu, ali nije bežala od ljudi. To pokazuje njena izjava koju je dala nakon što je po drugi put pokušala da oduzme sebi život: "Osećam se usamljeno, svi kao da beže od mene i niko neće da mi se javi" - završava priču Nedina prijateljica.

Foto: printscreen

Jelena Tinska kaže da se njoj i Nedi u isto vreme udvarao jedan poznati reditelj, čije ime ne želi da otkrije. Njih dve su bile nerazdvojne dok su studirale FDU, nosile su istu garderobu, iste tašne, a u jednom momentu zamalo da budu i sa istim čovekom.

SLAVKO ŠTIMAC SE EMOTIVNIM REČIMA OPROSTIO OD NEDE: "Bila je velika glumica, a ja želim dodati..."

- Jedan gospodin, poznati reditelj bio je zaljubljen u obe. Pisao mi je pisma, a ja, pošto sam sve pričala Nedi, želela sam da joj ih pročitam. Počela sam, a ona mi kaže: "Stani." Otišla je, otvorila fioku i pokazala mi da je i njoj pisao ista pisma! Toliko smo se smejale tome. Nijedna nije na kraju bila sa njim, jer nas nije zanimao - ispričala je Tinska.

Nedin prijatelj sa klase Aljoša Vučković tužan je zbog smrti svoje prijateljice

- Žao mi je što nas je ostavila. Zajedno smo studirali glumu u istoj klasi kod profesora Milenka Maričića i radili smo na mnogim projektima. Glumili smo i u njenom poslednjem filmu "Aleksi".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija