• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2020

16:19

SKRHANA BOLOM! Bivšoj zadrugarki PREMINUO prijatelj od KORONAVIRUSA, ona se ovako oprostila od njega! (FOTO)

Estrada

SKRHANA BOLOM! Bivšoj zadrugarki PREMINUO prijatelj od KORONAVIRUSA, ona se ovako oprostila od njega! (FOTO)

Podeli vest

Ovo joj je teško palo.

Kontroverzni biznismen Dragoslav Kosmajac preminuo je jutros u pola 10 u 67. godini zbog posledica koronavirusa. Naime, on je krajem marta hospitalizovan, a stanje mu je od početka bilo ozbiljno. Nedelju dana nakon što je utvrđeno da je oboleo od koronavirusa, Kosmajac je priključen na respirator.

TRAGEDIJA! Poznata glumica UMRLA OD POSLEDICA KORONAVIRUSA, porodica ZAVIJENA U CRNO! (FOTO)

Ljuba Pantović, bivša zadrugarka uputila je poslednji pozdrav svom prijatelju Dragoslavu Kosmajcu, biznismenu koji nije uspeo u borbi sa koronavirusom. 

Foto: printscreen instagram/ifbb_pro_ljuba_pantovic

 

- Zbogom, prijatelju - uz emotikone tuge i žalosti, skrhana bolom posle vesti o njegovoj smrti. 

Foto: Printscreen You Tube

ANA (13) SILOVANA I UBIJENA DOK JE MAJKA BILA U KUPOVINI ZA KARANTIN! Jeziv zločin u Meksiku, ubica i dalje na slobodi!

Podsetimo, Kosmajac je bio uhapšen u novembru 2014. godine u Beogradu, u svojoj kući na Zvezdari, nakon što je dovođen u vezu sa trgovinom narkoticima, ali za to nikada nije optužen zbog nedostatka dokaza. Proveo je tri meseca u pritvoru i tada mu je privremeno oduzeta ogromna imovina. Međutim, odgovarao je pred sudom samo za utaju poreza i nezakonitu uknjižbu zemljišta, ali je i za ta dela oslobođen zbog nedostatka dokaza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija