• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Srbija Danas

18.04.2020

07:44

(FOTO) PORUKA ZA UNUKE DOKTORA LAZIĆA ĆE VAM SLOMITI SRCE! Dirljiva scena u Nišu ispred zgrade gde živi njegova ćerka!

Estrada

(FOTO) PORUKA ZA UNUKE DOKTORA LAZIĆA ĆE VAM SLOMITI SRCE! Dirljiva scena u Nišu ispred zgrade gde živi njegova ćerka!

Podeli vest

Mila (3) bere cveće i igra se sa bratom Vukom (7) ispred zgrade gde je razvijen transparent koji je posvećen upravo njima

Dirljiva scena danas u Nišu. Ispred zgrade u kojoj živi ćerka čuvenog hirurga koji je preminuo od korone virusa, dr Miodraga Lazića, u travi sedi njegova unuka Mila (3). Dok devojčica bere cveće i igra se sa bratom Vukom (7) ispred zgrade stoji razvijen transparent koji je posvećen upravo njegovim unucima..

- Slava heroju dr Laziću. Nikad ne zaboravi ko ti je bio đed - neko je ostavio poruku hirurgovim unucima.

Foto: printscreen

Mila je inače bila hirurgova mezimica.

Dr Miodrag Lazić je preminuo u utorak ujutru od virusa korone. Njegova ćerka Nina se prvi put oglasila u četvrtak uveče i podelila kako su izgledali Lazićevi poslednji dani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branka

pre 4 godine

Slava divnom coveku,jos kada bi ga svi postovali?On izgubi zivot zbog onakvih koji igraju kolo, on izgubi zivot zbog koga?Sramota i tuga.

Krusevljanin

pre 4 godine

Legendo vecno ces ziveti,kao sto kaze Knez Lazar bolje da nas unuci mrtve pamte nego da nas sinovi zive zaborave!!!Kupio si nebesko carstvo za tebe svaka cas ljudino!

Vladimir

pre 4 godine

Za dr Lazica cuo sam tek kada je umro.Dokumentarni film koji je snimio svakog cestitog srbina je potresao.Takvih kao on ima tek promil i dovoljni su da upoznamo ono sto nismo znali da postoje ljudi koji su za zivota postali besmrtni.Slava mu vecna.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija