• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

25.05.2020

16:38

PREMINUO JOJ JE MUŽ, a venčali su se posle TRI DANA VEZE! Naša glumica proživela je PAKAO, a svet joj se srušio kada je izgubila i ĆERKU

Estrada

PREMINUO JOJ JE MUŽ, a venčali su se posle TRI DANA VEZE! Naša glumica proživela je PAKAO, a svet joj se srušio kada je izgubila i ĆERKU

Podeli vest

Velika tragedija.

Glumica Eva Ras je tokom života na poslovnom planu nizala samo uspehe. Međutim, na privatnom planu nije bilo tako blistavo. Naime, glumica je doživela dve velike tragedije od kojih se nikada nije oporavila.

BIKOVIĆ ĆE GLUMITI SERGEJA JESENJINA?! Ruski reditelj za tu ulogu želi samo SRBINA - ovo je za njega veliki izazov!

Godine 1982. njen suprug preminuo je iznenada od srčanog udara. Međutim, da tragedija ne dolazi sama, pokazuje i prerana smrt Radomirove i njene ćerke Krune Ras, koja je pod nerazjašnjenim okolnostima preminula u Parizu.

Foto: insajder/Žarko Radovančev

- Moja ćerka Kruna umrla je u svojoj 24. godini u Parizu 1993. godine. Bila je tamo na studijama. Pričalo se svašta o uzrocima njene smrti, ali ništa nisam htela da demantujem. Ono što niko ne može da porekne jeste da je Kruna Ras bila najmlađa srpska spisateljica koja je od sedme do dvanaeste godine objavila tri književna remek-dela - pričala je o svojoj jedinici Eva.

SLOBODA MIĆALOVIĆ POSTAJE ŠEFICA MAFIJE U ''JUŽNOM VETRU 2'' Glumica će BITI STRAH I TREPET Marašu!

Umetnica se osvrnula na sve bezuspešne pokušaje da postane majka.

- Nisam mogla da imam više dece. Osam puta sam u životu bila trudna, a sedam puta je bio spontani pobačaj. Imala sam 40 godina kada je Ras preminuo i to se završilo. Da sam imala i tih sedmoro začete dece, možda bih sada imala tu uramljene fotografije, unučiće i ne bih spoznala život u svojoj suštini - otkrila je Eva za domaće medije i dodala:

Foto: Printscreen TV Pink

- A pošto sam ja sahranila celu svoju porodicu, onda ne mogu površno da gledam. Nema utehe. Uteha će biti kad im se budem pridružila. To čekam svakog dana, ali svakog dana se probudim. Nikad nisam imala planove da ovoliko živim. Ja sam Božjom voljom gubitnik na ovom svetu - zaključila je glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59