• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

01.06.2020

14:08

DA LI SE SEĆATE DIJANE IZ PRVOG GLASA SRBIJE? Želela je da postane ZVEZDA, a onda joj je ŽIRI uništio snove! Pevala je Cecinu pesmu, a evo kako je to IZGLEDALO! (VIDEO)

Estrada

DA LI SE SEĆATE DIJANE IZ PRVOG GLASA SRBIJE? Želela je da postane ZVEZDA, a onda joj je ŽIRI uništio snove! Pevala je Cecinu pesmu, a evo kako je to IZGLEDALO! (VIDEO)

Podeli vest

Šok na sceni!

Muzičko takmičenje "Prvi glas Srbije" iznedrilo je brojne zvezde, no bilo je među njima i onih koji nisu toliko talentovani...

Dijana Gajin je zacrtala svoj cilj i želela je da postane zvezda uprkos lošim vokalnim sposobnostima.

Foto: Printscreen You Tube

 - Sigurna sam u sebe, mislim da mogu da prođem! - govorila je glasno Dijana.

Da cilj opravdava sredstva, potvrdio je i tada njen menadžer Goran koji joj je predvidao uspešnu karijeru.

SRAMOTNO! Jutjuberka usvojila DEČAKA, pa ga vratila u Kinu kada je shvatila da boluje od AUTIZMA! Sada je svi osuđuju!

 

- Moji klijenti su Dženifer Lopez, Rijana, Džesika Alba i još mnogi drugi -  rekao je tom prilikom menadžer kojem su se svi nasmejali kraj malih ekrana.

No, svi hvalospevi koji su bili upućeni Dijani pali su u vodu kada je izašla na scenu i zapevala od Cece "Šteta za mene".

Foto: Printscreen You Tube

Žiri joj je uputio brojne savete kako da ispravi svoje pevanje, ali da to trenutno nije dovoljno dobro.

- Dijana, izvini molim te. Mlada si devojka i ima vremena za tebe. Vodi računa o pevanju, neću ti dati da prođeš -  rekao je tada kompozitor Saša Milošević Mare. Sve troje članova žirija dali su joj negativan glas i Dijana Gajin je ispala.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija