• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2020

21:19

''IMALA SAM DVOJKU IZ VLADANJA''  Teška ispovest GIMNAZIJALKE stvara KNEDLU U GRLU - Zla razredna je SABOTIRALA NA SVE NAČINE!

Estrada

''IMALA SAM DVOJKU IZ VLADANJA'' Teška ispovest GIMNAZIJALKE stvara KNEDLU U GRLU - Zla razredna je SABOTIRALA NA SVE NAČINE!

Podeli vest

Pretužno!

Školovanje je za nekog majka, a za nekog maćeha. Svakako mač sa dve oštrice, jer dok se neko često vraća u prošlost spominjujući lepe trenutke iz đačkih klupa, mnogo je dece koja bi da što pre zaborave školske dane.

KRV MI POPIŠE! Žena ZBOG KOMŠIJA odlučila da se RAZVEDE - Sa mužem je 8 godina, imaju bebu, a sad joj OVO TRAŽIO!

Jedan takav slučaj je potresao mnoge jer ovu devojčicuu život nije mazio, a razumevanje za nju nije imala ni razredna.

Foto: Tanjug

- U gimnaziji je moja razredna 'gurala' decu čiji su roditelji bili 'neko i nešto'. Čak im je ispravljala ocene iz drugih predmeta i računala prosek da bi bili odlični. Moja majka je bila samohrana, nezaposlena a brat problematičan. Da ne pominjem opštu lošu porodičnu situaciju. Morala sam da radim uporedo sa školom. Tako da, imala sam dvojku iz njenog predmeta i iz vladanja, koje se računalo u prosek. Ona nije htela da ja imam vrlo dobar uspeh i smanjivala mi je ocene gde god je mogla. Uvek bi mi falila jedna ili dve ocene za vrlo dobar. Prošle godine sam završila medicinsku školu u Nemačkoj i radim kao sestra u diagnostici. Uspela sam da, na stranom jeziku, koji sam sama učila, bez časova, završim školu i imam mogućnosti za dalje školovanje i veći uspeh, pa čak i fakultet. Svaku ću priliku koristiti za dalje školovanje i napredovanje. Molim sve pedagoge da svu decu gledaju jednako i da im ne ruše samopouzdanje u tim nežnim godinama. To ostavlja posledice za ceo život - izjavila je devojka.

SAZNALA JE DA NOSI SEDMORKE! LEKAR JE INSISTIRAO DA ABORTIRA ČETIRI BEBE, a ona je uradila ovo - ŠOK!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana N

pre 3 godine

Mog sina je razredna sabotirala gde god je mogla. Bio je 4. razred gimnazije i vrlo dobar, na pragu odlicnog uspeha. Medjutim, imao je neprikladno ime, druge vere, i svaku priliku je koristila za sikaniranje. Cim je nakupio 25 neopravdanih, koje je sakupio zbog zakasnjavanja na prvi cas, jer jednostavno nisam mogla da ga probudim telefonom sa posla, pa su ga cesto komsije budile, ludacki lupajuci na vrata, isposlovala je iskljucenje, bukvalno 20 dana pre kraja godine. Prosli smo kroz nevidjeni uzas da ga vratimo da maturira. Iskoristila je odsustvo direktora, koji je zbog srcanog udara bio u bolnici. Da ne duzim, moj sin je polozio prijamni u Marseju, kao jedan od najboljih i na teret Francuske zavrsio fakultet, magistrirao i doktorirao u Francuskoj. Na zalost tamo je i ostao, ozenio se Francuskinjom, i ima male Francuze. Sta mislite da li je zla rauredna doprinela da jedan kvalitetan covek ode iz Srbije. Neka joj Bog oprosti!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija