• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Indeks.hr

05.07.2020

10:36

UBIĆU TE, JA SAM POPUT NOVOG HITLERA! OVO JE DEVOJKA IZ PAKLA! Milioneru poslala 65 HILJADA PORUKA, a onda ju je ZATEKAO U SVOJOJ KUĆI

Estrada

UBIĆU TE, JA SAM POPUT NOVOG HITLERA! OVO JE DEVOJKA IZ PAKLA! Milioneru poslala 65 HILJADA PORUKA, a onda ju je ZATEKAO U SVOJOJ KUĆI

Podeli vest

Žaklin Kler Ades optužena je da je poslala 65 hiljada tekstualnih poruka muškarcu s kojim je bila na jednom sastanku. Kad je novinar pitao zašto je poslala toliko poruka, ona je odgovorila: "To je to? Meni se činilo kao da ih je bilo više".

Priča je počela 2018. godine kada je devojka upoznala muškarca na stranici Luksi koja služi za upoznavanje milionera.

Nakon dopisivanja, odlučili su da se upoznaju i posle prvog sastanka počelo je uznemiravanje.

Policija se uključila kada je muškarac prijavio da ga Žaklin maltretira slanjem poruka. Mesecima mu je slala poruke uznemirujućeg sadržaja.

"Nemoj nikada da me napustiš... Ubiću te ... Ne želim da budem ubica!", "Nadam se da ćeš umreti", "Ja sam poput novog Hitlera... Čovek je bio genije", samo su neke od poruka i pretnji koje mu je slala.

Muškarac je blokirao na aplikaciji za upoznavanje, što je bila velika greška. Provalila je u njegovu kuću dok je bila prazna i odlučila da se okupa u njegovoj kadi.

On tada nije bio u gradu, ali je proveravao sigurnosne kamere. Na njegovo iznenađenje, video je Žaklin kako se kupa u njegovoj kadi.

Nazvao je policiju koja je otišla u njegovu kuću, i uhapsila je.

Nakon što je izašla iz pritvora, otišla je na njegov posao, gde je tvrdila da mu je supruga.

Ponovno je uhapšena zbog uznemiravanja.

"Mislila sam da ćemo da radimo sve što drugi rade, venčali bismo se i sve bi bilo u redu, ali to se nije desilo", kazala je na suđenju.

Na pitanje da li je luda, jednostavno je rekla: "Ne, ja sam osoba koja je otkrila ljubav."

Nedavno su optužbe odbačene jer je otkriveno da je Žaklin mentalno nesposobna. Vratila se kod roditelja gde je podvrgnuta daljem lečenju. Nije joj dozvoljen nikakav kontakt s čovekom kojeg je uznemiravala, piše Indeks.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BPD

pre 3 godine

Granični poremećaj ličnosti (eng. borderline personality disorder, tj. BPD). Vrlo ozbiljan i težak poremećaj za koji nema pomoći. Konstantan strah od napuštanja, proganjanje žrtve (obično supruga) i samopovređivanje obično idu u paketu kod takvih osoba. Ako poznajete osobu sa ova 3 "simptoma" (da ima sva tri) - onda budite sigurni da je u pitanju BPD. Nažalost, žrtva kao i okolina/javnost obično ne znaju ništa o BPD-u i nisu svesni šta se zapravo dešava već imaju neko svoje tumačenje takvog ponašanja, neretko kao bezazleno (vide to kao "ludu ljubav", "ljubomoru" i sl., a zapravo nema nikakve veze ni s ljubavlju ni s ljubomorom).

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59