• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

15.07.2020

09:16

UBIO SE UNUK POZNATOG PEVAČA! Svi detalji UŽASNE TRAGEDIJE - pronašli ga u KUPATILU, već je bilo KASNO

Estrada

UBIO SE UNUK POZNATOG PEVAČA! Svi detalji UŽASNE TRAGEDIJE - pronašli ga u KUPATILU, već je bilo KASNO

Podeli vest

Oduzeo je sebi život

Bendžamin Kio (27), unuk rokenrol legende Elvisa Prislija, ubio se u svojoj vili u Kalabasasu.

Bendžamin je pronađen mrtav, a policija je izjavila da je uzrok smrti rana od sačmare na grudima. Policija je saopštila da je u pitanju samoubistvo, a sada je otkriveno više detalja, nakon što je telo odnešeno na autopsiju. Ipak rana na grudima nije bila uzrok smrti.

Nakon autopsije u Los Anđelesu, mrtvozornik je saopštio da je uzrok smrti bio fatalna rana od metka u usnoj duplji nanešena sačmarom, te da je bilo toliko krvi da se nije moglo razaznati gde je smrtonosna rana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Somika_informacion Farandulera (@somika_informacion_farandulera) on Jul 13, 2020 at 11:54am PDT

 

Kako prenose mediji, Bendžamin se u nedelju u jutarnjim časovima zaključao u kupatilu u porodičnoj vili u Kaliforniji, a policija je razvalila vrata i pronašla njegovo beživotno telo u utorak.

Neko iz kuće je pozvao policiju i tad su pronašli Bendžamina.

Komšije su rekle da su čule kako neka žena vrišti i doziva Bendžamina i da je bila poprilično histerična.

 

 

- Njegova porodica će okriviti mene! Mrzeće me! Kako je mogao to da uradi - vrištala je ona, a kasnije se ispostavilo da je ona Bendžaminova devojka.

Da podsetimo Kio je bio sin Lise Mari Prisli, kćerke Elvisa i Prisile Prisli. Dobila ga je u braku sa muzičarem Denijem Kiom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59