• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

05.08.2020

21:01

NATČOVEČANSKI SE BORILA PROTIV KARCINOMA! Snežana Dakić će ZAUVEK PAMTITI ISIDORU - Naučila je ŽENE MNOGIM STVARIMA!

Estrada

NATČOVEČANSKI SE BORILA PROTIV KARCINOMA! Snežana Dakić će ZAUVEK PAMTITI ISIDORU - Naučila je ŽENE MNOGIM STVARIMA!

Podeli vest

Oglasila se za naš portal!

Ovog popodneva je u Beogradu preminula književnica Isidora Bjelica. Ona se godinama borila sa opakom bolešću, o čemu je često pisala kroz svoje knjige, ali i o čemu je redovno govorila u javnosti.

BILA JE MOJ OMILJENI GOST! Skrhana Sanja Marinković odlučila da zbog ISIDORE uradi OVO! ''Izuzetno me potresla vest..''

Foto: Printscreen You Tube

Jedna od njenih brojih prijateljica, Snežana Dakić je za naš portal otkrila kako će pamtiti Isidoru i koje njene savete će koristiti do kraja života.

"Na nebu je sve više zvezda, od danas ona najsjajnija se zove tvojim imenom..." Evo kako se poznati opraštaju od književnice Isidore Bjelice!

Foto: printscreen instagram/snezanadakic

- Isidora je bila izuzetno jaka i uporna i pravo je čudo da je i ovoliko poživala sa tom dijagnozom. Bila je duhovita i mudra, svaki intervju sa njom bio je bolji od prethodnog, jer je stalno radila na sebi i na svom ličnom razvoju. Izuzetno je važan njen projekat “Ubij princezu u sebi” kojim je nas žene poučila kako da se oslobodimo destruktivnih ljubavnih mehanizama i pogrečnih uverenja o ljubavi koje su nam usadili Dozni i Holivud. Volela sam je, nedostajaće nam. U znak sećanja na njena saznanja iz poslednjih godina, kada se natčovecanski borila protiv karcinoma i obišla ceo svet, tražeći lek za svoju dušu, srce i telo, preporucujem knjige “Šta žene zele” i “Poslednji put” - rekla je Snežana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija