• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2020

12:51

POSLEDNJA ŽELJA ISIDORE BJELICE! Organizovaće se velika BELA ŽURKA - Ova pevačica je ZADUŽENA ZA SVE! Tu je i virtuelni testament!

Estrada

POSLEDNJA ŽELJA ISIDORE BJELICE! Organizovaće se velika BELA ŽURKA - Ova pevačica je ZADUŽENA ZA SVE! Tu je i virtuelni testament!

Podeli vest

Pročitajte detalje!

Književnica Isidora Bjelica ostavila je u amanet pevačici Zorani Pavić da posle njene sahrane organizuje žurku u belom za najbliže prijatelje.

GDE ĆE MU DUŠA? Srđan Dragojević JAVNO ismeva smrt Isidore Bjelice - Svi bruje da je UKRAO NJEN SCENARIO za OVAJ film!

Isidora Bjelica preminula u 52. godini. Ona je poslednja dva meseca života provela kod roditelja Nevenke i Dimitrija, a njena poslednja želja je bila da se organizuje žurka u belom kada umre.

Foto: Printscreen You Tube

Celu prepisku između Isidore Bjelice i Zorane Pavić prenosimo u celosti:

- Pingvi (nadimak koji je Isidora dala Zorani, prim. nov.), dobih nalaz, e, ne deluje više j..... hemio, raste marker. Pokušaću još nešto, ali, po svemu sudeći, nema neke vajde. Elem, ne pišem ti da ti kukam jer u mom slučaju je to situacija koja je više dosadila i meni i Bogu i ljudima, nego htela sam nešto da te zamolim, Pingvi. Pošto ne znam jesi li videla onaj moj virtuelni testament... Ja suviše volim ljude da bih bilo kog gnjavila da se zlopati da ide na tako neprijatno mesto kao što je groblje, ili još, ne daj bože, neke smaračina akademije da se svi uguše od dosade - elem, pošto si ti na čudan način bolje od svih mojih prijatelja kapirala i moj senzibilitet i humor, ovlastila bih te za jednu stvar - da, kad odem u večna lovišta, organizuješ odličan "afterlajf parti" sa puno dobre muzike i treske i belim dres-kodom, jer ja sam Bjelica, a ne Crnica - napisala je pokojna Isidora i dodala:

NAPUNILA 100 GODINA I PREMINULA! Velika tuga u svetu KINEMATOGRAFIJE - Ona je jedna od prvih žena koja je...

- Ti znaš sve koje sam volela, pa jest zahtevno, al' j...ga, Pingvi, zapalo te. Volim te, evo ti i mejl i šifra mog Instagrama ako ti zatreba za afterlajf dernek - napisala je Bjelica.

Pogledajte prepisku u celosti:

Pavićeva je, naime, sada za Blic potvrdila da će održati obećanje i ispuniti poslednju želju njene bliske prijateljice.

KRVAVE OČI OD SUZA! Isidorin sin Lav VAN SEBE izleteo iz KAPELE- Ljubi majčinu SLIKU! Rodbina se okupila oko NJEGA!

- Kada prođe 40 dana održaću svoje obećanje i organizovati "belu zurku", uostalom kako je i navela u poruci "ona je Bjelica, a ne crnica", volela bih da to bude baš onako kako je ona želela - kaže Zorana za "Blic".

CIMERKA IZ PAKLA! Trošila joj je hrani i hemiju - NIJE PLAĆALA! Usledila je HLADNA OSVETA za koju nikad neće znati!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija