• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nezavisne

15.08.2020

09:49

OVU ŽENU JE POGODIO METEORIT! Zadremala na krevetu, a zaradila je OŽILJAK ZA CEO ŽIVOT! Čudom izbegla smrt!

Estrada

OVU ŽENU JE POGODIO METEORIT! Zadremala na krevetu, a zaradila je OŽILJAK ZA CEO ŽIVOT! Čudom izbegla smrt!

Podeli vest

Čula je tresak i osetila bol u stomaku

Verovatnoća da nekoga na planeti Zemlji iz kosmosa pogodi meteorit iznosi jedan prema 1,6 miliona.

“Veća je šansa da vas uhvati tornado ili grom u istom trenutku, nego da vas udari meteorit”, izjavio je Majkl Rejnolds, astronom sa Državnog koledža na Floridi.

POLAGANJE URNE Isidore Bjelice u subotu u Aleji zaslužnih građana!

Ipak, i to se može dogoditi. Zapravo, već se dogodilo En Hodžis koja će večno pamtiti 30. novembar 1954. godine. Nakon što joj je suprug otišao na posao, En je zadremala a onda je nešto samo puklo. Dok je dolazila k sebi, soba je bila pretrpana prašinom, a nju je boleo stomak. Na podu je stajao crni kamen.

Šta se dogodilo? Gradić Silakoga u Alabami pogodio je meteorit, preciznije – pogodio je En u stomak.

Dok su ljudi napolju paničili plašeći se naglas da je počeo Treći svetski rat, En je zvala policiju i vatrogasce. Naučnici su za kamen rekli da je hondrit i da je star oko 4,5 milijardi godina. U sebi je sadržao gvožđe, nikl i granule minerala.

POLAKO, GLEDAJ KAKO MINUTI PROLAZE... Objava ISIDORINE ĆERKE - DA SE NAJEŽIŠ! Ostala je bez MAJKE, a ovim kao da je PREDOSETILA SVE (FOTO)

En je pogodio manji deo meteorita ali dovoljno da ima ožiljak do kraja života. I to ozbiljan ožiljak. Tada je verovala da je meteorit poslao Bog lično. A onda se dogodio haos u kući. Birdi Gaj, stvarna vlasnica zdanja, tražila je da meteorit pripadne njoj, ali En nije htela da čuje za to. Tužakale su se i na sudu je Birdi pobedila dobivši 500 dolara.

Foto: Printscreen You Tube

En Hodžis nije imala sreće posle udarca meteorita. Posle 10 godina se razvela, obolela je od bubrega i umrla u lokalnom staračkom domu sa samo 52 godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija