• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Večernji.hr-24sata.hr

17.08.2020

14:55

MUČILA GA JE SAMO JEDNA STVAR! Rajko Dujmić ispraćen na VEČNI POČINAK! Udovica GRCALA U SUZAMA, a njegove poslednje reči će vas NAJEŽITI

Estrada

MUČILA GA JE SAMO JEDNA STVAR! Rajko Dujmić ispraćen na VEČNI POČINAK! Udovica GRCALA U SUZAMA, a njegove poslednje reči će vas NAJEŽITI

Podeli vest

Tuga!

Nekadašnji pevač grupe "Novi fosili" Rajko Dujmić ispraćen je na večni počinak. Od njega su došle da se oproste brojne kolege i prijatelji među kojima su i Jasmin Stavros i Vlado Kalember, Božo Vrećo, Goran Karan, Ana Rucner, članovi Novih fosila Vladimir Kočis Zec, Sanja Doležal i mnogi drugi.

Skrhana od bola supruga Snježana Dujmić grlila je posinka Tina, a ožalošćeni kolege i prijatelji, stajali su u redu kako bi njima i ostaloj obitelji izjavili suučešće.

Kolege i prijatelji glavu nisu dizale od bola, a Jasmin Stavros je s neizmernom tugom u glasu je rekao:

- Da nije bilo Rajka Dujmića ne bi bilo Jasmina Stavrosa, on je stvorio Jasmina Stavrosa. On je sve osmislio u mojoj karijeri i izgubili smo velikog muzičara i hrvatskog Mocarta i jako sam pogođen i kao da mi fali pola mene, ne mogu da dođen sebi.

Od Rajka se emotivnim govorom oprostio i njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Nenad Ninčević.

- Ne znam hoću li ja ovo moći - rekao je skrhani Ninčević na početku govora kojim se prisetio brojnih anegdota s Rajkom.

- Putuj, mi te nikada nećemo zaboraviti. Ja se nadam da te čekaju tvoje nebeske kočije koje smo davno napisali u stanu mojih roditelja - otkrio je Ninčević i dodao kako mnogi nisu bili svesni značenja i uloge koju je Rajko imao u njihovim životima i karijerama koje je s radošću stvarao.

- Mučila ga je samo jedna stvar, vole li ga ljudi kao što on voli njih. Sad vidiš koliko te volimo Rajko, vidi, svi tvoji prijatelji su došli... -  završio je emotivni Ninčević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija