• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

09:37

ŠTA TI JE SUDBINA! Gru odbio ulazak u ZADRUGU 3 - Poginuo TRI DANA nakon početka rijalitija! Prijatelj misli da bi DANAS BIO ŽIV da je prihvatio ponudu Pinka!

Estrada

ŠTA TI JE SUDBINA! Gru odbio ulazak u ZADRUGU 3 - Poginuo TRI DANA nakon početka rijalitija! Prijatelj misli da bi DANAS BIO ŽIV da je prihvatio ponudu Pinka!

Podeli vest

Ovo niste znali!

Produkcija TV Pink među prvima je kontaktirala s popularnim muzičarem pred treću sezonu rijalitija, ali on nije želeo čak ni da pregovara o uslovima svog učešća u ovom projektu.Dalibor Andonov Gru, koji je prošle godine na današnji dan poginuo vozeći kajt na Dunavu u Zemunu, dobio je ponudu da bude učesnik „Zadruge 3“.

PROŠLA JE GODINA OD TRAGEDIJE! Grua ćemo VEČNO PAMTITI, a bio je na IVICI SMRTI i pre kobnog 9. septembra 2019!

Foto: Printscreen You Tube

S reperom je, kako Kurir piše, produkcija ružičaste imperije kontaktirala među prvim kandidatima pred novu sezonu, ali se on ljubazno zahvalio na ponudi i odbio učešće.

Holivudska glumica SRPSKOG POREKLA ISPUNILA OČEVU POSLEDNJU ŽELJU, doputovala iz Amerike i ispratila ga na VEČNI POČINAK!

– Gru je voleo izazove i adrenalin i bilo mu je drago što ga je produkcija televizije Pink pozvala da bude deo njihovog najvažnijeg projekta, ali on sebe nije video u tom formatu. Porazgovarao je sa organizatorima i rekao im da nije zainteresovan za to jer želi da bude sa sinovima i suprugom Danicom. Odmah je stavio do znanja da ne želi čak ni o uslovima da pregovara i organizatori su to ispoštovali. Porodica mu je bila na prvom mestu i ni po koju cenu nije želeo da mesecima bude razdvojen od njih – priča izvor blizak pokojnom reperu, koji je poginuo samo tri dana nakon što je „Zadruga 3“ počela.

Foto: printscreen instagram

Prema rečima Gruovog prijatelja, on je poslednjih godina imao nekoliko poziva za učešće u rijalitijima, ali ga to nije interesovalo:
– Da je ušao u taj rijaliti, kobnog dana sigurno ne bi vozio kajt u Zemunu. Međutim, njegova tadašnja odluka bila je na mestu, jer niko nije ni mogao da zna šta može da se desi. Posle sahrane smo pričali o tome da bi bilo dobro da je pristao da uđe u rijaliti, ali on je poslednjih godina odbijao pozive pošto sebe nije video kao neko ko može da bude deo te ekipe.

ZBOG NJE SU PUCALI BRAKOVI, PRAZNILI SE NOVČANICI - Pevala je VLADARIMA, iz BEDE stigla do VRHA pa TRAGEDIJA promenila sve!

Gru je, podsetimo, bio učesnik rijalitija „VIP Veliki brat“ i često je u intervjuima govorio o razlozima zašto sebe više ne vidi u takvim programima.
– Ne bih ušao opet u rijaliti, iako sam pre mesec dana dobio poziv. Jednom sam probao, video kako to izgleda, i to je dovoljno. Jedina stvar koja bi me motivisala da uđem jeste ogroman novac, ali s obzirom na to kako rijaliti danas izgleda, taj ogroman novac ne postoji – istakao je Gru svojevremeno.

BONUS VIDEO:

SREĆAN JE SAMO ONAJ ČOVEK KOJI RADI ONO ŠTO VOLI! Miladin Lekić napravio je skulpturu visoku preko tri metra koju je video čitav svet!

TOTALNI HIT NA NETU! Pogledajte "istorijsku" crnogorsku reklamu za borbu protiv korone!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17