• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

06.12.2020

17:30

OGLASILA SE CECA NAKON VESTI DA JE DŽEJ PREMINUO! Folk diva u ŠOKU: Hvala za sve lepo što je ostalo iza tebe...

Estrada

OGLASILA SE CECA NAKON VESTI DA JE DŽEJ PREMINUO! Folk diva u ŠOKU: Hvala za sve lepo što je ostalo iza tebe...

Podeli vest

Naš proslavljeni pevač Džej Ramadanovski preminuo je danas u 57. godini.

Legenda narodne muzike, Džej Ramadanovski, preminuo je danas od posledica srčanog udara.

Foto: printscreen

Džej je ostavio neizbrisiv trag u istoriji naše narodne muzike. Devedestih godina, svojom energijom, svojim šarmom, i glasom, bio je neprikosnoven na domaćoj folk sceni.

Ovim tužnim povodom oglasila se i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, koju je vest o smrti kolege mnogo pogodila:

Foto: tv pink printscreen

- Neverovatna karijera, neverovatan glas i neverovatan čovek. Na našu žalost, on je otišao prerano. Ostavio nas je u šoku, a za Džejom ostaje jedan neizvrisiv trag na našoj muzičkoj sceni, sada je deo antologije - ističe pevačica i dodaje:

- Pamtiću njegov vedar duh, smisao za humor i vanserijski glas, ne znam ni šta bih rekla od šoka, osim, hvala za sve lepo što je ostalo iza tebe, a mnogo je toga - rekla je Ceca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija