• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.12.2020

10:11

(FOTO) Bio je zvezda popularnog spota pesme "Sunce ljubavi": Danas radi u jednom od najvažnijih mesta u Srbiji i EVO KAKO IZGLEDA

Estrada

(FOTO) Bio je zvezda popularnog spota pesme "Sunce ljubavi": Danas radi u jednom od najvažnijih mesta u Srbiji i EVO KAKO IZGLEDA

Podeli vest

Spot za jednu od najpopularnijih pesama koje je otpevao Džej Ramadanovski "Sunce ljubavi" stekao je veliku popularnost čim je ugledao svetlost dana. Jedan od glavnih protagonista bio je Ivan Marjanović, koji je nakon ovog izleta u glumačke vode ipak odlučio da se posveti svojoj najvećoj ljubavi - medicini.

Ivan je tako postao jedan od najeminentnijih oftalmologa u Srbiji, a o svom iskustvu tokom snimanja spota popularnog pevača govorio je svojevremeno za medije.

- Oduvek sam želeo da budem hirurg. Iako je ortopedija moja prva ljubav, sudbina me je usmerila ka oftalmologiji. Glaukom je odeljenje na koje sam raspoređen po završetku specijalizacije, dok je katarakta povezana sa većinom oftalmoloških supspecijalnosti pa tako i sa glaukomom - reako je tada za “Blic” dr Marjanović.

Foto: Printscreen You Tube/dzej official

Ivan Marjanović bio je miljenik žena u spotu za pesmu "Sunce ljubavi"

A pre nego što je postao jedan od najboljih u svojoj struci, još tokom studija, tada student druge godine medicine dr Marjanović oprobao se i u glumačkim vodama.

Davne 1995. godine, godinu dana nakon pojavljivanja u jednom studentskom filmu, dobija poziv za snimanje spota.

- Spot za pesmu „Sunce ljubavi“ rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srdan Golubović bio režiser - priča dr Marjanović.

Foto: Printscreen You Tube/ Perfect Vision_Kuća zdravlja Subotica

Marjanović je sada uspešan lekar koji radi u Kliničkom centru Srbije

Kada su, kako kaže, potpuno amaterski snimili taj spot, nisu ni sanjali da će on doživeti toliku popularnost.

- Drago mi je da je ta pesma uspela i da se svidela publici - rekao je doktor i dodaje da se, iako je kasnije imao dosta ponuda, ulogom u sporu Džeja Ramadanovskog njegova karijera glumca završila, jer je medicina, ipak, njegova “prava ljubav”.

Marjanović danas radi na Klinici za očne bolesti KC Srbije i klinički je asistent za oftalmologiju na Medicinskom fakultetu u Beogradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17