• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.12.2020

13:31

TATA, NE! ZNALA JE DA JE UBIJAM! Jezivo pismo OCA MONSTRUMA koji je UBIO TRUDNU SUPRUGU I ĆERKE: Decu sam MORAO DA GUŠIM DVA PUTA!

Estrada

TATA, NE! ZNALA JE DA JE UBIJAM! Jezivo pismo OCA MONSTRUMA koji je UBIO TRUDNU SUPRUGU I ĆERKE: Decu sam MORAO DA GUŠIM DVA PUTA!

Podeli vest

Otac monstrum iz Kolorada, Kris Vats (34), služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva supruge, dve ćerke i nerođenog deteta. Kris je pre dve godine u uznemirujućem pismu otrkio je kako je devojčice "ubio dvaput"

Kris Vats (34) do detalja je opisao kako je pokušao da uguši svoje dve ćerke Belu (4) i Selest (3), pre nego što je zadavio trudnu suprugu Šanan u njihovom domu u Koloradu.

Međutim, nakon pokušaja ubistva, devojčice su se probudile, u modricama i istraumirane. O ovome Kris nije govorio policiji, ali je napisao u pismu koje je poslao Šerilin Kendl, sa kojom je počeo da se dopisuje otkad je u zatvoru.

 

 

- Jutro, 13. avgusta. Prvo sam otišao u sobe devojčica, pre nego što smo se Šanan i ja posvađali. Prvo sam otišao u Belinu pa u Selestinu sobu, i uzeo sam njihov jastuk sa kreveta (da ih ubijem). Zato je uzrok smrti bio gušenje. Nakon toga sam se vratio u krevet i počeo da se svađam sa Šanan. Nakon što se Šanan onesvestila, Bela i Selest su se ponovo probudile. Nisam siguran kako se to desilo, ali bile su budne. Beline oči bile su modre, a obe devojčice su izgledale kao da su prošle kroz traumu - napisao je on.

Foto: Printscreen YouTube/ 9NEWS

Kris Vats

U pismu je priznao da je ubistva planirao već neko vreme.

- 12. avgusta, kada sam stavio devojčice u krevet, znao sam da je to poslednji put. Dan ranije znao sam šta će se dogoditi i ništa nisam uradio da to zaustavim - priznao je on.

Takođe je priznao da je ženi dao snažan lek protiv bolova u nadi da će izazvati pobačaj, verujući da će tada moći biti sa svojom ljubavnicom Nikol.

- Mislio sam da bi bilo lakše biti s Nikol ako Šanan nije trudna - napisao je.

 

 

Prisetio se i trenutka kada su njegove ćerke, nakon prvog pokušaja ubistva, ušle u njihovu sobi i videle ga kako njihovu majku zamotava u posteljinu. Pitale su ga šta nije u redu sa njihovom mamom, a on im je odgovorio kako se ne oseća dobro.

- Devojke su samo trčale po kući i gledale me s uplašenim pogledima na licima. Bela je počela da plače, a Selest da jauče. Kakva je to bila noćna mora - napisao je on.

Rekao je kako ga je preplavio osećaj besa što su još uvek žive.

Potom se odvezao sa telom supruge, umotanog u vreće za smeće, i sa ćerkama u kolima do udaljenog naftnog polja u vlasništvu njegovog tadašnjeg poslodavca.

Vozio se skoro sat vremena do mesta gde je ponovo ubio svoje ćerke.

- Bacio sam Šanan na zemlju, a onda sam se vratio do vozila i ćebe koje je držala Selest, stavio sam joj preko glave i ugušio je - napisao je.

Zatim je opisao kako je ubio Belu, koja je gledala kako ubija njenu mlađu sestru i baca je u rupu.

- Od sve tri, Bela je jedina koja se borila. Do kraja života čuću njen mekani glas kako govori: "Tata, ne!" Znala je šta joj radim. Možda nije razumela smrt, ali je znala da je ubijam - napisao je Vats.

Pismo su deo knjige "Pisma od Kristofera", koja je objavljena 7. oktobra 2019. godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bubuleja

pre 3 godine

Ne "Pisma Kristofera", knjiga bi trebalo da se zove "Pisma Lucifera".

rale

pre 3 godine

smucilo mi se i slosilo.neznam dali je potrebno ovako nesto pisati.mozda sam glup,ali ovo nisam trebao procitati

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija