• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2021

10:25

VODILA SAM ĆERKU KOD MIKE U ŠKOLU! Kada smo došle rekao je... ŠOK ISPOVEST pevačice - Bilo je to pre SEDAM GODINA... /FOTO/

Estrada

VODILA SAM ĆERKU KOD MIKE U ŠKOLU! Kada smo došle rekao je... ŠOK ISPOVEST pevačice - Bilo je to pre SEDAM GODINA... /FOTO/

Podeli vest

Glumica Milena Radulović javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić.

Mnoge poznate ličnosti su joj javno pružile podršku, te su na društvenim mrežama napisale šta im je na duši.

Neke su takođe imale neprijatno iskustvo sa Mikom Aleksićem, a pevačica Ivana Peters otkrila je da je njenu ćerku trebalo da upiše baš u njegovu školu.

Foto: Instagram printscreen

- Pre jedno sedam godina, mislim, možda i više, vodili smo Saru na prijemni kod Mike Aleksića. Negde pored Kneza. Kasnili smo. Momak je zatvarao vrata od zgrade i rekao da sačekamo. Vratio se i rekao da Mika poručuje da dođemo sledeće godine. Sledeće godine. Sledeće. Godine. Sad kad čitam sve ovo drago mi je zato što smo zakasnili. Sve ima svoje, definitivno - napisala je Ivana.

Foto: instagram printscreen/ivanapeters

Sve o slučaju Mike Aleksića možete čitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 3 godine

I sta sad? Zasto je to vazno? Oglasavas se eto da vidimo da i ti postojis... Povraca mi se od ovakvih likova.

Ali

pre 3 godine

Sve roditelje koji su doveli i ostavili decu kod predatora na pregled kod psihologa. Pa evaluacija sposobnosti roditeljstva ... Kad vidim ko je sve dovodio decu, jasno je da je to bila pomama i pomodarstvo, iz kojeg su ispastale generacije dece. Zao mi je svih koji su zrtve, ali su i njihovi roditelji kumovali tome.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59