• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.01.2021

12:45

ŠOKANTNI SNIMCI NA KOJIMA MIKA ALEKSIĆ MALTRETIRA I VREĐA DECU - GLUP SI, LENČUGA! Pogledajte KAKO SE OPHODI PREMA OVIM DEČACIMA! /Video/

Estrada

ŠOKANTNI SNIMCI NA KOJIMA MIKA ALEKSIĆ MALTRETIRA I VREĐA DECU - GLUP SI, LENČUGA! Pogledajte KAKO SE OPHODI PREMA OVIM DEČACIMA! /Video/

Podeli vest

Na društvenim mrežama su se pojavila dva šokantna snimka na kome Mika Aleksić ponižava i maltretira decu

Snimci na kojima se jasno vidi kako je Mika Aleksić tretirao svoje učenike su, malo je reći, špokantni. Način na koji on tretira dva dečaka koja se pojavljuju u snimcima je uvredljiv i može se reći nepedagoški.

Na jednom snimku Aleksić je dečaku rekao da je glup, na šta mu mališan odgovara da je samo malo glup.

 

 

Na drugom snimku se dečak izvinjava jer nije mogao da nauči pesmicu, ali Mika Aleksić nije imao razumevanja za dečaka.

 

 

Oba dečaka dobila su epitet od Aleksića da su glupi.

Tek sada, kada je pokrenuta tema se*sualnog zlostavljanja i nasilja nad decom javnost se aktivirala i počela da osuđuje. Kako bismo zaštili najlađe potrebno je da skrećemo pažnju na krivce i što pre ih kao društvo identifikujemo, a njihovo ponašanje označimo kao nepoželjno.

Podsetimo, glumica Milena Radulović prijavila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 – 35 00 36


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 3 godine

Hmmm, sta onda reci za sve nastavnike i ucitelje u SFRJ... Oni ne da su bili gori od ovog, nego su i tukli decu, kaznjavali... Ovaj sto je radio je melem na ranu!!!! Takodje su roditelji tukli i svoju decu u SFRJ... E, sada ako je ovaj covek i pedofil sa zenama od 17 godina, sta cemo onda sa romima koji jos sa 12 godina prave decu, hajde da ZAKON BUDE U OVOJ ZEMLJI ISTI ZA SVE!!!!

pc

pre 3 godine

Ovo su neke vaspitne metode koje smo mi prosli kroz skolovanje. Od ovoga nikome nista nije bilo. Nemojte ovo povezivati sa silovanjem . Ukoliko je obljubio ucenice koje su pohadjale kod njega skolu to je sasvim drugi par opanaka, a ukoliko je i silovao ucenice onda je to za maljem u glavu, bar po meni.

Žigolo

pre 3 godine

Ti brale nisi shvatio ništa niti umeš da praviš razliku između strogog vaspitanja i zloupotrebe. Od svega ti samo vidiš da decu roditelji ne smeju da udare. Na stranu što diskutuješ o vaspitanju u SFRJ kad se još nisi ni rodio - kamo lepe sreće da imamo danas takvo vaspitanje, ne bi nam crne hronike bile pune svakoga dana.

jovo

pre 3 godine

ako je silovo kazniti i to sa 20 godina. Sad sve takozvane zvezde osuđuju zbog lične promicije u medijima da se jim ne bi ugasile karijere.Baš njih briga za žrtve. Taj snimak nije od juče...što se roditelji nisu prije žalili. Svakoga što je kriv treba osuditi i mnoge roditelje kazniti što su šutjeli. Treba kazniti i mnoge takozvane zvjezde koje za pare i karijeru šire noge a sad su fine i prave.

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Treba kastrirati sve siledzije i pedofile. Ja ne mogu da shvatim kako roditelji svoju decu silom guraju siledzijama u ruke, po svaku cenu zele da im dete bude javna licnost, uspesna glumica, pevacica, pa ljudi moji, ja bi i roditelje kaznio sto su nemarni. Roditelj je prvi koji u tom lancu nije ucinio nista da svoje dete zastiti. Lecic kaze, video cuo i decu svoju ispisao a nije mu palo na pamet da prijavi tog siledziju koji je zauvek unistio tu decu. Ja sam krajem sezdesetih doziveo nasilje od profesora i doplakao kuci. Istog dana moj cale uzeo neku kuburu pa u skolu, poredao profesore i direktora i javno im zapretio, da nece ziveti niko ko mu dete udari. Ako je dete krivo pozovi mene kao oca i kazi ja cu da resavam to sa detetom. Nikad vise taj profesor u toj skoli nije radio. Doduse i moj cale je platio neku kaznu ali, nije mu bilo zao. Vratio sam mu to deseretostruko kad sam odrastao i poceo da radim. Deca ne smeju da cute i trpe, nece niko ubiti ni tatu ni mamu kako obicno prete, to su kukavice, zweri bez duse i mozga.

ChuChu

pre 3 godine

Moja učiteljica je bila mnogo gora prema meni i mojim drugarima u osnovnoj skoli, imam 53g, i na nas je delovalo "stimulativno", vise smo se trudili i vise ucili i bili smo mnogo bolji ucenici od danasnje dece i kako vreme pokazuje mnogo samostalniji kasnije od ove danasnje dece koju ne smes pogledati "popreko" a kamoli da ih se kritikuje jer odmah kukaju tati i mami a mama k'o mama odmah dignu dreku jer zamisli neko njoj kritikuje dete....a o "silovanjima" koja se prijavljuju nakon 10, 15 godina, bolje da nista ne kazem....

VLADO

pre 3 godine

U JUGI 90% UCITELJA I NASTAVNIKA BILI SU SRBI.I TO GOVORI SVE O VAMA.ZATO SMO SE I RASPALI KOLIKO STE HTIJELI DA VLADATE DRUGIM NARODIMA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija