• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2021

10:01

JA SAM, PI*KO, MILENA! Glumica uputila BRUTALNU PORUKU Miki Aleksiću! Novi ŠOK nakon što je priznala da je SILOVANA /FOTO/

Estrada

JA SAM, PI*KO, MILENA! Glumica uputila BRUTALNU PORUKU Miki Aleksiću! Novi ŠOK nakon što je priznala da je SILOVANA /FOTO/

Podeli vest

Pevačica Ana Nikolić pružila je podršku mladoj glumici koja je istupila u javnost i otkrila da je bila silovana od strane glumca Mike Aleksića.

Javnost već danima bruji o toj temi i gotovo svi poznati se oglašavaju o slučaju, a poruka Ane Nikolić posebno je dirnula Milenu.

- Ne poznajem lično ovu mladu damu, imaš svu moju podršku! Dosta je bilo tišine - napisala je pevačica, a potom je usledio Milenin komentar koji je postao hit na društvenim mrežama.

 

 

- Dugo sam mislila da l’ ovo da napišem, a odmah sam pozelela. Ja sam pi*ko Milena! Hvala - bila je reakcija glumice.

Foto: instagram printscreen

Komentar “Ja sam pi*ko Milena”, odnosi se na jednu od viralnih rečenica koju je Ana izgovorila u telefonskom razgovoru, kada je bivšem suprugu “uništila” automobil i izgovorila: "Ja sam, pi*ko, Ana".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drummer Zex

pre 3 godine

Ne podržavam bilo kakvo nasilje ni manipulaciju ili zloupotrebu položaja. Moj komentar na ovaj članak je: zbogom pameti...

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Sad je pokazala i dokazala da je baš fina devojka.

Nesa

pre 3 godine

He he he... Opasna je ova glumica, napakovala je robiju svom bivsem decku! Odakle je mogla devojcica od 10 godina da se obrati bas njoj pored tolikih glumica, farsa...

Kikiriki

pre 3 godine

"Brutalnu poruku"... E jadnici nepismeni, lektiru u skoli procitali niste...

Stojan

pre 3 godine

Pisete da je "priznala da je silovana", pa sta je to. Zar nije podnela optuznicu da je silovana. Kome treba da prizna, ko je ispitivao i naterao da prizna?

mirjana

pre 3 godine

E sada kada bi propevala estrada kako su silovane i podmetane godinama bar njih 80% .Samo sto ih je sramota da pevaju na suvo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija