• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.01.2021

18:45

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD ČUVENE MARIJE! TUGA KOJA LOMI SRCA - Mir njenoj duši, život je ionako prekratak...

Estrada

KOLEGE SE OPRAŠTAJU OD ČUVENE MARIJE! TUGA KOJA LOMI SRCA - Mir njenoj duši, život je ionako prekratak...

Podeli vest

Nismo se oporavili ni od smrti Mire Furlan, a kao grom iz neba odjeknula je vest da je juče u 57. godinu u Atini iznenada preminula Rialda Kadrić Šebek.

Sredinom sedamdesetih bila na vrhuncu slave, iako je tada imala nepunih 14 godina. Film "Lude godine" (deo "Žikine dinastije") doneo joj je nemerljivu popularnost.

I prvi poljubac imala je na filmu, i to sa svojim Bobom, odnosno partnerom Vladimirom Petrovićem. Nikada nije upisala glumu, a vest o njenom odlasku šokirala je i tvorca i scenaristu ovog serijala Jovana Markovića.

Foto: printscreen

Marija i Boba

- Nisam kontaktu s Rialdom godinama. Otkad se završilo snimanje čuli smo se jednom samo preko telefona. Ona nije bila profesionalna glumica, ali imala je nešto što je plenilo u kadru. Obavila je sjajno svoje zadatke. Imala je izvanrednu moć transformacije. U nekoliko godina je morala da igra devojčicu, pa majku koja ženi sina. Fizički je bila dete, a to se nije videlo. Šteta što nas je prerano napustila, bila je velika glumica - kaže Marković za Kurir.

Rialda je 2021. trebalo da snima i nastavak filma pod nazivom "Luda godina". Radovala se što će ponovo raditi s Nikolom Kojom i svojim partnerom Vladimirom Petrović.

- U životu prihvatam ono što za mene kreira pozitivno iskustvo. A to je, pre svega, komunikacija, rad s ljudima koje cenim i koji mi prijaju, izazivaju da stvaram nešto novo, učim i, naravno, da se s njima mnogo smejem - rekla je Rialda u poslednjem intervju za Novosti.

Foto: Printscreen You Tube

Snežana Savić

Vest o njenoj smrti pogodila je mnoge, a oglasila se glumica Snežana Savić. Iako nisu bile direktno partneri, obe su bile deo "Žikine dinastije". Glumica je od medija čula tužne vesti.

- Nisam čula. Baš mi je žao, ona je mlada žena. Strašno. Nikada nismo bile direktno partneri, nisam je nažalost ni upoznala. Ja sam igrala kasnije sa Gidrom, a nju nisam upoznala. Baš je tužna vest, mnogo mi je žao - rekla je Snežana za Pink.rs.

Uzrok smrti još nije saopšten, a vreme i mesto sahrane nisu još objavljeni.  

Foto: printscreen instagram/cipcicvesna

Vesna Čipić

Vesna Čipčić - Mir njenoj duši

- Šokirala me je ova vest. Žao mi je. Godinama smo lepo sarađivale. Mlada žena. Ne znam da je bolovala, pa je iznenađenje još veće. Mir njenoj duši.

Foto: printscreen instagram/stojakovic.jana

Boris Milivojević

Boris Milivojević 

- Sad sam čuo tu vest od vas. Šta da kažem kad čujem da je umro neko koga sam poznavao. Tužan sam, ona je bila relativno mlada, strašno je to tužno kad neko ne proživi dovoljno, a imam utisak da je život ionako prekratak, još kad čovek ranije završi. Ne znam šta da mislim, žao mi je jako - istakao je Boris za Kurir.

Foto: Printscreen TV Pink

Eva Ras
Eva Ras - Družila se sa mojom Krunom

- Videla sam, jako mi je žao. Ona se družila sa mojom Krunom. Baš mi je teško ovih dana. Puna mi je kuća onih koji su me napustili, i ona i Mira Furlan sve one su sedele ovde. Nikada nisam sarađivala sa njom ali sećam se dobro da sam kao majka kuvala kafu njoj i mojoj ćerki. Sretali smo se dosta po letovanjima, ona je bila jedna od onih glumica koja je smatrala da to nije važno - istakla je Eva za Srbiju Danas.

Foto: printscreen TV Prva

Lidija Vukićević

- Jao, nisam ni znala. Da li je to moguće? Užasno sam se potresla. To je to. Treba biti jaka ličnost, jer ova korona nije samo fizička, nego više psihička bolest - rekla je kroz ogroman uzdah Lidija za Srbija Danas, pa dodala:

- Mi nismo imale neke zajedničke scene, viđale smo se tokom snimanja, bila je divna devojka, a onda i žena. Ja ne mogu da dođem sebi. Mnogo sam se potresla i uznemirila. Svaki dan neke tužne vesti. Mira Furlan, pa sad i Rialda, i to jako mlada, ja nemam reči. Ljudi, treba imati jaku psihu za ovo vreme, mnogo je teško. Ljudi samo gledaju da se ne zaraze koronom, a ne shvataju da treba sačuvati psihu - zaključila je glumica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!
Live TV

EKSKLUZIVNO NA INFORMER TV! Predsednica Skupštine Ana Brnabić: Svaki dan se bavimo novim zahtevima opozicije i drndamo vunu!

Predsednica Skupštine Ana Brnabić bila je gošća "Kolegijuma" Informer TV. Ona je pričala za našu televiziju o izborima, opoziciji, ali i o aktuelnim spoljnopolitičkim pitanjima kao što su glasanje o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope, kao i o pokušaju uvođenja sramne rezolucije o Srebrenici koja ima za cilj da etiketira srpski narod kao genocidan.

16.04.2024

14:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija