• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2021

07:20

Žena je noćima imala jezive snove, a uskoro je SHVATILA DA SU JE UPRAVO ONI SPASILI OD SIGURNE SMRTI

Estrada

Žena je noćima imala jezive snove, a uskoro je SHVATILA DA SU JE UPRAVO ONI SPASILI OD SIGURNE SMRTI

Podeli vest

Jedna žena odlučila je da ode kod lekara nakon što je noćima imala užasne noćne more da umire.

Kerolan Brus (51) ispričala je da su joj snovi spasili život jer su je naterali da ode kod lekara i to dva puta i otkrije rak dojke koji je imala.


Naime, ona je rekla da su užasne noćne more počele u januaru 2011. godine i da su trajale skoro godinu dana, čineći je prestrašenom svakoga puta kada bi krenula na spavanje.


- Bili su to najstrašniji snovi koje možete da zamislite, sanjala sam crnu senku čoveka koji dolazi po mene. Imala sam osećaj da sam budna i da on ulazi u moje telo. Bio je to užasan osećaj. Nisam znala da li sam budna ili spavam. Želela sam da stalno budem budna samo da ne bih imala takve snove. Jednom sam sanjala sebe kako umirem u bolnici i to mi je bio najgori trenutak - ispričala je žena.

 

 

Iako nije imala nikakve simptome, odlučila je da ide kod lekara i proveri svoje zdravlje. Uradila je i analize za otkrivanje raka dojke, ali su joj rekli da mora da čeka rezultate nekoliko nedelja.
Užasnuta svojim snovima, nije htela da odugovlači, pa je zakazala novi pregled u drugoj bolnici.


Analize koje je tu uradila pokazale su negativan rezultat, ali su njeni snovi, kako kaže, bili toliko jaki da se opet vratila u bolnicu i insistirala na dodatnim analizama. Ispostavilo se da je bila u pravi: lekari su joj sledećeg dana otkrili rak u drugom stadijumu koji je zahtevao hitnu operaciju.
Takođe, ustanovili su da se njen karnicom uvećava duplo za samo jedan dan i da bi kasniji dolazak bio koban.

Kako je kasnije ispričala medijima, Kerilan nije imala nijednu noćnu moru od kako joj je rak uklonjen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija