• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic

20.02.2021

16:20

OVAKVA LJUBAV SE DESI SAMO JEDNOM U ŽIVOTU! Olivera i Đorđe su bili POVEZANI i pre nego što su se sreli! Ovi detalji će vas ostaviti bez teksta!

Estrada

OVAKVA LJUBAV SE DESI SAMO JEDNOM U ŽIVOTU! Olivera i Đorđe su bili POVEZANI i pre nego što su se sreli! Ovi detalji će vas ostaviti bez teksta!

Podeli vest

Ljubav Đorđa i Olivere Balašević je opevana u mnogim stihovima, sada već besmrtnog kantautora. Svi su maštali o takvoj snažnoj ljubavi, navodeći ih kao primer "one" prave ljubavi koja se desi jednom u životu

Takvu ljubav je kao gimnazijalka priželjkivala i sama Olivera, a onda je upoznala Đoleta i jednostavno znala da je on taj.

Prošle godine je Olivera Balašević pričala kako je kao devojčurak zamišljala svoj život kao udate žene, i kako je došlo do toga da u Đoletu vidi baš ono o čemu mašta ceo život.

– Kao gimnazijalka sanjala sam sebe u kući punoj čipke, kako pečem kolače, a jedan dasa tu negde u mojoj blizini piše pesme. Eto, taj san mi se ostvario – pričala nam je tada uz osmeh i setila se kako je kao dete uz ručak stalno pevala, a majka Pelka joj govorila: „Sine, nemoj da pevaš za ručkom jer će muž da ti bude nem.“ Ta narodna nije se ostvarila i sudeći po njenom slučaju može da se baci u zaborav.

Pričala je i da su oni bili povezani i mnogo pre te 1979. godine kada su se sreli. Jer, kako to da imaju mladež na istom mestu, kako to da je njegova sestra od njega starija isto koliko i njen brat od nje, kako su njegova sestra i njen brat isti znak u horoskopu, kako...

Foto: Branko Pantelić

Đorđe i Olivera Balašević

Olivera je svesno odlučila da ulogu umetnika u porodici prepusti Đoletu. Nikada nije zažalila što se opredelila za ulogu supruge i majke. Kada su joj nuđene filmske role, smatrala je da je u porodici dovoljan jedan umetnik, te da Đorđe treba da ima prioritet jer će se on kao muškarac bolje snaći u tom svetu.

I one uloge koje je prihvatila, prihvatila je ponajpre kako bi se našla njemu pri ruci. Tako je bilo sa ulogom Juce u filmu „Pop Ćira i pop Spira“.

Rediteljka Soja Jovanović predložila je Đoletu, naturščiku, da sam izabere svoju partnerku smatrajući da će se s nekim s kim dobro funkcioniše bolje snaći i na filmu.

On nije želeo da se meša u deljenje uloga, a Soja mu je predložila da njegova žena odabere.

– Ako budem pitao nju, partnerka će mi biti Bata Paskaljević – našalio se Đole, a Olivera nastavlja: – Ipak, kada je producent Nenad Jovičić video kako nas dvoje funkcionišemo, rekao je Soji da bi bilo idealno da ja budem Juca. Nije mi to odgovaralo jer su Jovana i Jelena još bile male, a ja sam više volela da budem iza scene, skrajnuta. Međutim, onda je Đole izgovorio šifru koji je otključao svu moju stidljivost. A on je glasio: „Puno bi mi pomogla“. Eto, na tu rečenicu sam pala. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija