• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2021

12:12 >> 12:50

SAHRANJEN SANJA ILIĆ! Porodica, prijatelji i kolege ispratili čuvenog kompozitora na večni počinak - sin Andrej  SKRHAN OD BOLA /FOTO/VIDEO

Estrada

SAHRANJEN SANJA ILIĆ! Porodica, prijatelji i kolege ispratili čuvenog kompozitora na večni počinak - sin Andrej SKRHAN OD BOLA /FOTO/VIDEO

Podeli vest

Muzičar Sanja Ilić, koji je preminuo u nedelju, 7. marta, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Sanja počiva pored svoje najveće ljubavi, prve supruge, glumice Zlate Petković

Među prvima se na Novom groblju pojavio Sanjin sin Andrej, koji je bio vidno utučen i sav u crnini, a podršku su mu sve vreme pružali očeve kolege i prijatelji.

Foto: PINK.RS/N. VUJČIĆ

Sanjin naslednik Andrej nepomično je tokom opelo stajao pored očevog sanduka, sa suzama u očima.

Foto: PINK.RS/N. VUJČIĆ

Opelo Sanji Iliću

Sanja je sahranjen pored svoje najveće ljubavi, prve supruge sa kojom je i dobio sina - glumice Zlate Petković.

Foto: PINK.RS/N. VUJČIĆ

Foto: PINK.RS/N. VUJČIĆ

Njegov sin Andrej, objavio je na svom profilu na Instagramu da će sahrana njegovog oca biti samo u krugu najbližih.

- Važno obaveštenje! Sahrana će biti održana samo u najužem krugu porodice zbog poštovanja mera usled pandemije. Molimo vas da poštujete odluku porodice- napisao je Andrej.

Sanja Ilić preminuo je, podsetimo, u Zemunskoj bolnici, od posledica koronavirusa.

Komemoracija povodom smrti kompozitora Aleksandra Sanje Ilića održala se juče. Članovi porodice, prijatelji i kolege oprostili su se od velikog umetnika u medijskoj kući sa kojom je sarađivao tokom svoje karijere duge gotovo 60 godina.

Čuveni srpski kompozitor, muzičar i frontmen grupe Balkanika Aleksandar Sanja Ilić preminuo je 7. marta u 70. godini, od posledica koronavirusa, nakon što je dve nedelje proveo u bolnici, gde je bio priključen na respirator. Lekari su u međuvremenu ustanovili da je njegovo stanje kritično, jer je godinama imao leukemiju, a da to nije ni znao.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija