• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

15.03.2021

15:16

BIO JE JEDAN OD 30 NAJBOLJIH BUBNJARA NA SVETU! OVE detalje iz života Dragoljuba Đuričića malo ko zna!

Estrada

BIO JE JEDAN OD 30 NAJBOLJIH BUBNJARA NA SVETU! OVE detalje iz života Dragoljuba Đuričića malo ko zna!

Podeli vest

Bubnjar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu, od posledica koronavirusa.

Dragoljub Đuričić je bio jedan od najpoznatijih Crnogoraca koji živi i radi u Beogradu. Uvršten je među 30 najboljih bubnjara na svetu, a radio je sa svim velikim zvezdama poput Čole i Brege.

Ipak, u životu je isticao da je najponosniji na titulu oca.

Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

On ima dva sina, Milana kojeg je dobio kao mlađi punoletnik i Andriju kojeg ima iz vanbračne veze sa rediteljkom Alisom Stojanović.

- Milan je odrastao u Australiji, gde i živi sa porodicom. Ima troje dece. On je praktično Australijanac. Sasvim su drugačije njegove preokupacije u životu i poseduje temperament pogodan za igranje golfa. Divan je čovek i odličan otac. U šali kažem kako imam dva sina - jedan je stariji, a drugi mlađi od mene. Tako i jeste, pošto je Milan mnogo ozbiljniji i pametniji od mene. A i Andrija je divan momak i ozbiljan sportista - rekao je ranije Dragoljub Đuričić u jednom intervjuu.

Interesantno je i to da je rođen na Cetinju i to u snegu dubokom četiri metara - a ne u porodilištu. Bio je vezan za majku i govorio je da je ona bila njegova učiteljica.

- Majka mi je kad je umirala skinula kamen sa srca jer mi je rekla. "Srećna sam što me nisi slušao jer da jesi bio bi isti kao ja. Ovako si me nadvisio" . Odala mi je najveće priznanje u životu iako sam njen jedini učenik koji nije završio fakultet. Mama je bila moja učiteljica - ispričao je pre nekoliko godina Đuričić za "Politiku".

Foto: Printscreen You Tube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Koliko je Dragoljub Đuričić bio vezan za muziku govori i jedna njegova izjava:

- Muzika je bazirana na ritmu, a život se zasniva na njemu. Ako srce ne otkuca tri puta u ritmu, četvrti put neće ni otkucati!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija