• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Insajder.net

22.03.2021

21:44

NEPRESTANO SAM GOVORILA NE, A ONDA... Jezivi detalji ispovesti Danijele Štajnfeld! POBEGLA U AMERIKU, a evo zašto je tek sada PROGOVORILA o svemu!

Estrada

NEPRESTANO SAM GOVORILA NE, A ONDA... Jezivi detalji ispovesti Danijele Štajnfeld! POBEGLA U AMERIKU, a evo zašto je tek sada PROGOVORILA o svemu!

Podeli vest

Glumica Danijela Štajnfeld je u beogradskom Višem tužilaštvu navela je da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao. eziva ispovest Danijele Štajnfeld

Ova 37-godišnja glumica o svemu je progovorila.

Foto: youtube/Alevtina Rяbova

Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje - započinje svoju ispovest Danijela za "Insajder" i dodaje:

- Ja sam govorila "ne" neprestano, dok god sam mogla - dodaje ona.

Foto: tanjug/printscreen You Tube

Kada se pojavio slučaj žrtava Miroslava Aleksića u javnosti, Branislav Lečić je smislio da bude veliki aktivista protiv se*sualnih zločina. U momentu kada je on pozvao bivše učenike škole Mike Aleksića da uđu u njegovu glumačku školu, to je prelilo kap. Ja sam razumela da to sada više nije pitanje šta će se sa mnom desiti u momentu kada progovorim, ovo je pitanje moje društvene odgovornosti - kaže Danijela Štajnfeld.

Glumica se otisnula put Amerike samo 40 dana nakon traumatičnog događaja kako bi pokušala da sve zaboravi. Ipak, kaže da je počela da ima psihičke probleme - svaka sitnica je počela da je podseća na nemili događaj, prestala je da spava, da jede. U jednom trenutku je pomišljala i na samoubistvo.

Lekari su joj dijagnostifikovali postraumatski sindrom - jasan i merljiv dokaz da je traumu preživela.

Ja sam se lečila od posttraumatskog stresnog poremećaja jedno dve godine. Ja u to vreme nisam mogla da funkcionišem normalno kao osoba, da se osećam sigurno. Bila sam uglavnom zatvorena. Ako bi bio neko ko bi me podsetio na njega u bilo kom smislu, meni bi počela teškoća sa disanjem i mogla sam da dobijem panične napade - priča Danijela u intervjuu za Insajder.

Posetimo, Danijela je prvi put istinu o silovanju otkrila u dokumentarcu "Zaceli me", a nakon toga priznala je i da je reč o jednom moćniku iz domaće filmske industrije, ali je do sada njegov identitet bio nepoznat javnosti.

Štajnfeldova, domaćoj publici najpoznatija po ulozi Mariole u filmu "Ivkova slava", prošle godine objasnila je i da ju je svojevremno strah paralisao, te da je zbog toga sve držala u tajnosti, kao i zbog bojazni za sigurnost porodice. Upravo je ovaj strašan događaj jedan od razloga zašto je glumica napustila Srbiju i rešila da karijeru i život nastavi u Americi.

Glumica je u januaru ove godine bila izložena pritiscima javnosti da otvoreno kaže o kome je reč, kada je na Tviteru napisala da je o napadaču izvestila Tužilaštvo još u novembru 2020. godine.

Dala sam audio snimak priznanja mog silovatelja pre tri meseca javnom tužiocu i policiji. Dala sam iskaz i od njih ništa više nisam čula. Sada je na policiji i tužilaštvu. Njih molim vas pitajte, i zbog mene i zbog svih vas - napisala je tada Danijela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Bravo sve ove Siledžije i preponetne Glumce Režisere Menadžere sve treba iza rešetaka takva kriminalna mafija zlostavljaca postoji širom Sveta. Ovakve scene su svud po svetu, ali nazalost zlostavljeni moraju da ćute ili uspeh i karijera ili napolje sa scene. Covek im nemoze ništa jer su mnogi isti i povezani jedni sa drugima.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17