• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

25.03.2021

09:27

NJUJORK TAJMS ANALIZIRAO SNIMAK RAZGOVORA BRANISLAVA I DANIJELE: "Nema indicija da je u pitanju UVEŽBAVANJE DIJALOGA!"

Estrada

NJUJORK TAJMS ANALIZIRAO SNIMAK RAZGOVORA BRANISLAVA I DANIJELE: "Nema indicija da je u pitanju UVEŽBAVANJE DIJALOGA!"

Podeli vest

Američki list Njujork Tajms analizirao je snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, kog je glumica optužila za navodno silovanje, a nakon analize celog snimka pomenuti list zaključuje i piše da nema indicija da je razgovor sa snimka uvežbavanje dijaloga.

Komentarišući snimak koji je Danijela dostavila tužilaštvu, Lečić je za Njujork Tajms rekao da su se sreli da bi razgovarali o potencijalnoj saradnji, te da duža verzija snimka otkriva širi kontekst - da su oni zapravo samo improvizovali dijalog i da je ona verovatno tvrdila da ju je napao kako bi stekla publicitet za svoj film te je tražio da se objavi ceo snimak.

List navodi da kompletan snimak traje 77 minuta, nastao je prilikom njihovog susreta u jednom restoranu 2016. godine, a navodi se da su oni tada razgovarali 90 minuta, ali da je Danijela simala 77 minuta, dok joj se nije ispraznila baterija.

- Možda je očekivala nešto više, možda zato što se ništa nije dogodilo želi da se osveti, a možda želi da gradi svoju priču kroz mene. Loš marketing je takođe marketing - rekao je Lečić za Njujork Tajms.

- Delovi njihovog razgovora su nerazumljivi i zagušeni bukom prostora. Ipak, nema indicija da su uvežbavali dijalog. Iako su glasovi prigušeni i razgovor često deluje prijateljski, glas Štajnfeldove postaje oštriji kada opisuje koliko je bila povređena onim što je uradio - navodi Njujork Tajms.

Lečić odgovara na način koji ukazuje da on veruje da je ona pristala na ono što se desilo - dodaje Njujork Tajms nakon analize snimka.

Foto: Printscreen You Tube/Insajder Video

Danijela Štajnfeld

Lice joj je krasilo bilborde u Beogradu. Redovno se pojavljivala u srpskim filmovima, časopisima i televizijskim emisijama. Studirala je na prestižnom Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Danijela Stajnfeld je do 26. godine 2011. godine osvojila dve velike pozorišne nagrade i bila stalni član cenjenog Beogradskog dramskog pozorišta.

Sledeće godine naglo i misteriozno je nestala iz javnosti. Tek prošlog leta je javno otkrila zašto.

Podsetimo, Danijela je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da ju je njen kolega Branislav Lečić navodno silovao 2012. godine, dok Lečić tvrdi da je to gnusna laž.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija