• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2021

13:06

BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE "PRESEKLO" Dok ne stigne zvanična odluka Tužilaštva LEČIĆ NEĆE IGRATI U OVOJ PREDSTAVI!

Estrada

BEOGRADSKO DRAMSKO POZORIŠTE "PRESEKLO" Dok ne stigne zvanična odluka Tužilaštva LEČIĆ NEĆE IGRATI U OVOJ PREDSTAVI!

Podeli vest

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld optužila kolegu Branislava Lečića za silovanje i slučaj predala Tužilaštvu, oglasilo se Beogradsko dramsko pozorište.

Odlukom većine Lečićevih kolega on će biti izuzet iz predstojećih igranja predstave "Kad su cvetale tikve", stoji u saopštenju, a mi vam ga u celosti prenosimo:

- Beogradsko dramsko pozorište obaveštava javnost da je na zahtev većeg dela anstambla predstave "Kad su cvetale tikve" glumac Branislav Lečić izuzet iz predstojećih igranja predstave, zbog aktuelne situacije. Zbog kompleksnosti svih događaja, BDP smatra da je ovaj slučaj isključivo u nadležnosti insitucija i na ovu temu neće se više izjašnjavati. 

Podsetimo, nedavno je glumac Branislav Lečić na svom Fejsbuk profilu objavio odgovor na privatnu poruku koju su mu uputile kolege iz pozorišta. (o tome detaljnije čitajte OVDE)

Foto: Printscreen You Tube/Beogradsko Dramsko Pozorište

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

GURNUO JOJ JE RUKE POD HALJINU, A ONA JE ZANEMELA! Njujork Tajms otkrio NOVE DETALJE u vezi Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića!
Estrada

GURNUO JOJ JE RUKE POD HALJINU, A ONA JE ZANEMELA! Njujork Tajms otkrio NOVE DETALJE u vezi Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića!

Glumica Danijela Štajnfeld u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela je da je Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a kako prenose mediji, glumica je "Njujork tajmsu" ispričala i da ju je Lečić "spopadao i na probama predstave", ali i da ga je posmatrala kao mentora i prijatelja, sve dok nije počeo da joj predlaže da imaju intimne odnose

25.03.2021

12:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija