• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.04.2021

11:39

ANA BEKUTA I MRKA TEŠE UDOVICU TOZOVCA! Mima sva u CRNOM -  jedva stoji na nogama /FOTO/

Estrada

ANA BEKUTA I MRKA TEŠE UDOVICU TOZOVCA! Mima sva u CRNOM - jedva stoji na nogama /FOTO/

Podeli vest

Poznati i porodica stigli su na komemoraciju Predragu Živkoviću Tozovcu, koji je preminuo od posledica koronavirusa u 86. godini

Brojne ličnosti sa estrade našle su se na komemoraciji, a među njima i Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić.

Pevačica je sve vreme tešila Tozovčevu udovicu Emiliju Mimu, koja je bila skrhana bolom zbog gubitka muža.

"Nema plakanja", pokušao je Mimu da uteši Mrka.

 - Posle 35 godina ljubavi, red je da se to kruniše brakom. Mima i ja smo prijatelji, pre svega, i ne možemo jedno bez drugog. Jesam veliki vernik, ali svadbe neće biti u crkvi, samo ćemo obaviti građansko venčanje i moja Mima, koja mi je dugogodišnja verenica, da se tako izrazim, postaće moja supruga - govorio je ranije Tozovac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija