• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

13.04.2021

11:38

SUZANA MANČIĆ OTKRILA TAJNU O LEČIĆU KOJU JE ČUVALA GODINAMA! O OVOME nikada nije govorila!

Estrada

SUZANA MANČIĆ OTKRILA TAJNU O LEČIĆU KOJU JE ČUVALA GODINAMA! O OVOME nikada nije govorila!

Podeli vest

Suzana Mančić (64) otkriva za Informer da Branislav Lečić (65) nije želeo da bude s njom!

Voditeljka kaže da joj se glumac dopao i da je Danica Maksimović pokušala da ih spoji, ali on prosto nije bio zainteresovan za nju. Na osnovu svega toga, Suzana ističe da ne veruje da je bivši ministar kulture silovao Danijelu Štajnfeld (37) i se*sualno zlostavljao Merimu Isaković (62).

Foto: Printscreen You Tube

- Danica Maksimović je bila u klasi sa Branislavom Lečićem, a nas dve smo snimale nešto zajedno. Bili smo mladi, sećam se da se Danica čudila što nemam dečka, pa mi je rekla: "Sad ću da te upoznam sa Lekom." Pristala sam jer je on u to vreme bio frajer, ma dopadao se svim ženama. Organizovala je večeru na kojoj smo bili Danica, njen budući muž, Leka i ja. Međutim, on nije reagovao na mene... Možda nisam bila njegov tip. Eto, toliko o pričama da sam se*s-simbol i neodoljiva... Nisam sujetna, pa šta ako mi se to desilo. Nikad me potom nije zvao, sretala sam ga sa ženom - priča Suzana.

Gde su dokazi?
 

Bivša "loto devojka" dodaje da je veoma iznenađena optužbama koje su na račun glumca iznele Danijela Štajnfeld i Merima Isaković.

- Zbunjena sam! Lečić je svestan sebe i svojih kvaliteta, uvek je imao najlepše žene. Ma on nema mrlju! Ne verujem da bi silovao. Nema on potrebe da nekog uzima na silu. Žao mi je što mora da se brani od tako jezivih optužbi, a nema ni svedoka koji bi mogli da kažu šta se tačno desilo. Dokazi za silovanje moraju da se uzmu u roku od 48 sati, jer je potom samo reč protiv reči - priča Mančićeva, koja smatra da su i same glumice koje su izašle s tom pričom u javnost kontradiktorne:

Foto: privatna arihva/printscreen

- Merima se poziva na svedoke koji su pokojni, poput Dragana Nikolića, za koga kaže da mu se poverila pre 43 godine. Danijela izjavljuje: "Silovao me je moj veliki prijatelj", a zatim nastavlja da radi s njim u pozorištu. Tako svako može da upre prstom u bilo kog muškarca i da kaže: "Silovao me je", a onda ode da ispriča tužnu priču za novine. Te žene ne poznajem, sve je moguće, ali fale dokazi, a bez dokaza nema krivice.

Neće da bude sudija
 

Suzana, međutim, napominje da ne želi da bude sudija u ovom slučaju:

- Ne želim da stajem ni na čiju stranu, samo iznosim svoje mišljenje. Lečić je bio ljubazan, ni sa čim nije odavao da bi mogao da bude bahat i nasilan. Neka sud donese presudu!

Glumci su se ogrešili o Leku

Suzana smatra da su se glumci koji su odbili da igraju sa Lečićem ogrešili o njega:

- Dok se ne dokaže da je kriv, ima pravo da radi i zarađuje. Ti bojkoti nisu fer, jer nije on masovni ubica! Razapet je kao da jeste, a još ni optužnica nije podignuta protiv njega!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
alberto gambeti

pre 3 godine

e suzana jebo ti pas mater pokusavas da branis seksualnog napasnika eto ti tvoga karaktera i postenj kurvetino jedna.

Srđan

pre 3 godine

To nije nikakav dokaz. Upravo suprotno. Silovatelji se boje jakih i sigurnih žena, pa ih izbegavaju, a obožavaju slabe, krhke i nesigurne na kojima se mogu iživljavati.

Rade

pre 3 godine

*** ali on prosto nije bio zainteresovan za nju. *** Ha ha ha ha ha , pa kome trebaju stare trebe. Svi vole piletinu. Ha ha ha ha ha ha,,,,, baš je smešna ova baba, izgleda da pokušava da spase bivšeg jahača .....

milankukic

pre 3 godine

suzana nemoj da se brukas bar mi stariji te znamo ko te je hteo a ko ne

sara

pre 3 godine

Pa slađe su mu bile mlade, lepe i naivne devojke, a ne "jezičarke" i "alapače"!!. Svejedno šta će biti s njim, ostaće mu do kraja života neokajan greh u duši, a s njim je teško živeti!!!!.

Branko

pre 3 godine

Suzana , budi malo jasnija ....dali si trazila seks sa Lecicem ili da te SILUJE...a neznam zasto se cudis i da te netko odbije ...preveliko misljene izgleda si imala o sebi...znas li ti da je u to vreme bilo Suzana i puno boljih od Suzana koliko god hoces...Daj smisli neku drugu temu da bi se pricalo dan , dva o Tebi !!!

Lola

pre 3 godine

Suzi, pa onda još nisi bila prolepšana sa operacijama?

prosto da prostije ne moze da

pre 3 godine

To sto je on verovatno napasnik i devijantan a sto ce se dokazivati na sudu, ne moze se dokazati iz Suzaninog dozivljaja s njim da tako kazemo. Prosto mu je bila odvratna. Pa i manijaci ( covek mozda to nije, ogradjujem se) imaju pravo da im se neko ne dopada.

MILOŠ BIKOVIĆ OTKRIO DA LI SE ODREKAO LEČIĆA! Evo šta stoji iza inicijative 17 glumaca koji ne žele da igraju sa Branislavom!
Estrada

MILOŠ BIKOVIĆ OTKRIO DA LI SE ODREKAO LEČIĆA! Evo šta stoji iza inicijative 17 glumaca koji ne žele da igraju sa Branislavom!

Miloš Biković javno je govorio o slučaju kolege Branislava Lečića, nakon konferencije za medije organizovane povodom premijere predstave "Baal" u Beogradskom dramskom pozorištu, pa se dotakao i inicijative da se glumac izuzme iz predstave "Kad su cvetale tikve" do okončanja postupka, u kom ga Danijela Štajnfled optužuje za silovanje.

12.04.2021

19:00

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija