• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

06.11.2021

17:14

MISLILA SAM DA ĆE SE OPORAVITI, DA ĆE OZDRAVITI, MEĐUTIM...Vera Matovič se oglasila nakon smrti Marinka Rokvića, pa otkrila ZAŠTO NEĆE DOĆI NA SAHRANU!

Novak Đurović

Estrada

MISLILA SAM DA ĆE SE OPORAVITI, DA ĆE OZDRAVITI, MEĐUTIM...Vera Matovič se oglasila nakon smrti Marinka Rokvića, pa otkrila ZAŠTO NEĆE DOĆI NA SAHRANU!

Podeli vest

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini, a povodom njegove smrti se oglasila pevačica Vera Matović

Vera je otkrila da ju je vest o Marinkovoj smrti iznenadila, ali da će ga pamtiti samo po dobrom.

- Čula sam, sarađivali smo, jako mi je žao... Čula sam odavno da je bolestan, baš me je onako iznenadila vest, ali sam sve mislila da će se oporaviti, da će ozdraviti, međutim to je sve bilo jače od njega. Mnogo smo radili osamdesetih godina, kao kolega bio je jako dobar i dobar pevač, eto, izgubili smo još jednog izvrsnog pevača, ali ostala su njegova dela koja će se uvek pevati, kao i od svih mojih kolega koji su otišli možda prerano, a i Marinko je jedan od tih. Mnogo rano, nije još trebalo da ode, ali život je takav, ne pita ko je dobar, ko nije, on ide onako kako on to hoće i kako njemu to odgovara - priča pevačica.

Foto: Printscreen You Tube

Vera Matović

- Bez obrzira na pesme, svako ima svoj stil pevanja, svoje dobre pesme, zato je toliko godina na ovoj sceni, da bi danas svi ovako rekli, kao što sam i ja rekla, ali ostaće upamćen kao dobar kolega, pre svega. Mnogo smo se družili. Žao mi je, možda nije u redu da to pričam, ali htela sam da mu odem u posetu, jer ja sam poznata po tome da odlazim u posete svojim kolegama, ali nažalost nisam otišla iz razloga što davnih godina kada je bila poplava u Obrenovcu, njegovi sinovi su me mnogo omalovažili, zato što sam ja poslala donaciju celoj Srbiji, Republici Srpskoj, Bosni, to je njima verovatno zasmetalo, zato što to ni oni nisu učinili... Onda sam ja ispala da sam "dno dna", kako su njegovi sinovi, Nikola i Marko, rekli za mene i sigurno neću ići na sahranu zbog njih dvojice, a žao mi je zbog njegove supruge, kojoj ovim putem izjavljujem saučešće - otkriva Vera, pa dodaje:

- To što ja neću ići na sahranu su njegovi sinovi zaslužili. Moja deca sigurno tako nikom ne bi priredili, nikome nisu nekome priuštili neko zlo, jer su vaspitani, pogotovu za moje kolege. Ali, eto, nađe se i kukolj u žitu - zaključuje Vera Matović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija