• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

06.11.2021

21:39

TRI LEGENDE ZA ISTIM STOLOM! Isplivala NEVIĐENA FOTOGRAFIJA Marinka Rokvića sa OVIM PEVAČIMA!

Zoran Sinko

Estrada

TRI LEGENDE ZA ISTIM STOLOM! Isplivala NEVIĐENA FOTOGRAFIJA Marinka Rokvića sa OVIM PEVAČIMA!

Podeli vest

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini

Marinkova smrt je bila povod mnogima da se podsete na zanimljiv život velikog pevača, a jedan od njih je i sin pokojnog Luisa, Marko.

On je objavio na instagramu fotografiju koja do sada nije viđena - Marinko Rokvić, LJubiša Stojanović Luis i Toma Zdravković tri veličine koje nisu više sa nama za jednim stolom.

 

 

- Ja sam bio početnik kada smo se upoznali. To je bilo negde 1974. godine, kada su sve kafane i restorani u Beogradu radili do ponoći, osim "Gradskog podruma", koji je radio od ponoći do zore. I onda sam ja sa mojim muzičarima, kad završimo nastup, u dvanaest sati odlazio u "Gradski podrum", onim danima kad je Toma tamo pevao, da ga slušam i učim - govorio je Marinko Rokvić o velikom kafanskom pevaču.

- Bio je drugačiji od svih u to vreme. Ja sam, kao klinac, obožavao neke pevače koji su imali mnogo jače glasovne mogućnosti od njega, ali sam vremenom shvatio da je on poseban, jer je uspeo da svoje pevanje prilagodi svojim pesmama. On je pevao intonacijski čisto do perfekcije i imao je to visoko "ce" koje je bilo jedinstveno, tako da su svi drugi, koji su kasnije pokušavali da pevaju na takav način, bili smešni.

Marinko Rokvić je rekao da je Toma u njemu video talenat i dao mu puno saveta koji su mu pomogli.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija