• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2016

12:46

HRVATI NAČISTO POLUDELI! Kolinda u Dubrovniku za dan branitelja delila deci SRPSKE ČOKOLADICE!

Balkan

HRVATI NAČISTO POLUDELI! Kolinda u Dubrovniku za dan branitelja delila deci SRPSKE ČOKOLADICE!

Podeli vest

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović juče je, povodom Dana dubrovačkih branitelja, grupi dece uz svoju fotografiju podelila i čokoladice iz Srbije

Hrvatska javnost je o tome saznala nakon što je to na svom Fejsbuk profilu obelodanio jedan roditelj uz fotografiju čokoladice.

"Morao sam ovo da stavim da vidite u kakvoj državi živimo, bio je njegov vrtić na prijemu kod Kolinde i ovo je dobio iz njenih ruku, njezinu sliku i čokoladu iz Srbije, pa je li ovo žalosno, i to na Dan dubrovačkih branitelja. Bravo!", naveo je ovaj roditelj, a preneo Dubrovački dnevnik.

Reč je čokoladici sa pirinčem Mony, koju proizvodi Pionir iz Subotice.

Nejasno je šta je za Hrvate veća provokacija. To što je Kolinda Grabar Kitarović podelila deci srpske čokadice ili to što je u maniru severnokorejskog diktatora Kim Jong-Una deci iz vrtića poklonila i svoju fotografiju sa potpisom otisnutim zlatnim slovima.

Portal Index.hr je pokušao da od Kitarović dobije komentar ovog poteza predsednice, ali je, kako se navodi, njen portparol Luka Ðurić po ko zna koji put ignorisao pitanje ovog portala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
baradja

pre 7 godina

U čemu je problem,Dubrovnik je srpski grad,a Kolinda je i Kitanović....

Sasa

pre 7 godina

Pa sto ste ga onda razarali i Vasa vojska polomila zube iznad Dubrovnika ako je srpski,sto se niste lijepo usetali u najljepsi grad u Europi?Izgleda da ste Vi brzo zaboravili kako ste bjezali,a sad ste hrabri preko interneta.Pozdrav svim normalnim Srbima .

baradja

pre 7 godina

Ma onaj "vaš" bravar ,i ostali,pa i naši, šusteri Vam ga pokloniše onomad....

Niki

pre 7 godina

Sta smo napravili mi smo i rusili u cemu jeproblem???

Teo

pre 7 godina

Dragi Saša, nismo ga razarali. Kako ćemo razarati našu istoriju. Nego, to ste vi palili gume... ako me razumeš?!

Draza

pre 7 godina

Lako je to reci kad pojma nemas,pa se izdvoji samo ono sto ti odgovara...pa kad vi toliku mrznju imate za proizvode iz Srbije,sta onda reci.A sto se tice rata,pa zar stvarno mislis da smo pobegli od hrvata zato sto su sila,kao i siptari sto misle da su nas nesto nadjacali...dok se nesakrijete pod neciju suknju,i pauk ima veca muda od vas...a sto se tice fasizma tu ste na na 1 mestu...

Ivan Klen

pre 7 godina

Svojataj svoj trulu državu Srbiju. U svakom ratu ste ga popljuvati na najjače. Mi pod suknjom? Vi ni.neznatne di bi. Malo vas Rusija prci, malo Europa. Šta niste onda soli igrači srbi moji mali. Sisali ste iz nas desetljećima pare i izgradili onaj jadan beograd na našim parama a kad smo vas skinuli sa pipe silom ste htjeli ugušio otpor i na kraju popljuvati.

vlada

pre 7 godina

...."pozdrav" svim normalnim hrvatima, ako ih uopšte ima!? A nema vas, jer vam je mozak "razoren" generalno, obrazovanje lažno, vaspitanje zločinačko, a svest zamućena .... tipična "ustaška" ideologija, na koju ste ponosni! Dubrovnik NIJE razaran, a to što ste palili gume, da bi dočarali svetu "bombardovanje", je čist marketing, koji je tražio "zapad"! I još nešto, Srbi nisu vandali /kao vi/ koji ste palili MASOVNO srpska sela, i ubijali nezaštićene ljude, a kao drugo, i nije logično da uništavamo svoj grad, u koji će mo se ubrzo VRATITI! Ne verujete? Uverićete se!

Hack

pre 7 godina

E, ajde više začepite! Jadni ste svi od reda koji se kitite ustaškim ili četničkim ideologijama. Godina je 2016. uskoro će 2017. 21. stoljeće je, svijet juri velikom brzinom dalje, možda da krenete i vi?! To samo prijedlog, nemoj me sad odmah izvrijeđati, ako je moguće!

Boki

pre 7 godina

Pionir je kupila Hrvatska kompanija, tako da su to na žalost njihove čokolade. Oni nama zabranjuju kupovinu njihovih kompanija, a oni pokupovaše celu Srbiju.

nada

pre 7 godina

Kakav lep gest od Kitanovicke-hahaha-zene siri " bratstvo i jedinstvo " medju decom deleci im Srpske cokolade !!!!!!!!!!!! Ovo nece oprostiti sebi a i Hrvati nece. Ovo joj je opravdanje za slikanje sa ustaskom zastavom ?

ilija

pre 7 godina

Zar Pionir nisu kupili hrvati,ako su i to kupili kako mogu biti Srpske.?

DJovan

pre 7 godina

A kako FIAT u Kragujevcu može biti SRPSKI, a samo zato što je u Srbiji. Premijer VUČIĆ kaže da je SRPSKI, pitam kad bi Mercedes napravio fabriku MERCEDESA U SRBIJI i on bi bio Srpski Mercedes. ŠIZOFRENO, ali...SRPSKO, pa je zdravo.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Простом ЕКСПРОПРИЈАЦИЈОМ....?! Као некада... није давно било...!!

vladbgd

pre 7 godina

Pa. Dubrovnik je bio srpski, nego vam ga je vas Titek poklonio, kao i celu Dalmaciju, Istru, Slavoniju i Baranju

Miroslav

pre 7 godina

A šta ćete gospodo kroasani. Da je podijelila krašove opet bi bilo to iz MIRA CIKOTA PRIJEDOR hahaha

mikas

pre 7 godina

Definitivno bolesna nacija.Dokle ce vise da histerisu na bilo sta srpsko.Ostavite nas vise na miru bolesnici,i gledajte svoja posla...

Axax

pre 7 godina

Many nije cokolada nego jeftina krem tabla sa pirincem. Pionir inace nije hrvatska firma, kao sto nije ni Idea jer je vlasnik Konzum koji ustvari nije hrvatski nego je stvarni vlasnik \"konzorcij sa Devicanskih ostrva\" \n

Grigorije MMM

pre 7 godina

Niti je Pionir hrvatski, niti su "hrvatske" firme - hrvatske. Ako ne veruje, pitajte Pernara Hrvata.

Marko

pre 7 godina

Kad vam kazem njoj jedino moze Seselj da uvali.

baradja

pre 7 godina

Nije u redu,Toma da sapuna,a Voja,,,,mada kumovi su ipak

DS

pre 7 godina

Koliko muke,bijesa,tuge i jada u Rvackoj izazva jedna srpska cokolada?I rvacka djeca jedu cokolade i njima se slade,ali im rece teta Kolinda da im ta cokolada mora biti mrska zato sto je srpska.I ne samo cokolada,Kolinda kaze da je Rvatima sve mrsko sto je srpsko i ispali pravu topovsku kanonadu na malu slatku srpsku cokoladu.. I tako su Kolinda i Rvati danas u strasnoj nesreci i jadu sto im djeca pojedose srpsku cokoladu.Treba ih sada "operirati" i srpsku cokoladu izvaditi ili ce im pradjedovski srpski geni proraditi. Medjutim,za Kolindu i Rvate nema nade i bez srpske cokolade.

Berones

pre 7 godina

Koji mrak. Samo dokazuju da je Dilan bio u pravu.

katarina

pre 7 godina

Hahaha, nije vama lako.... Proći će vam život a niste probali srpske čokoladice. Ne znate šta propuštate :) Pozdrav svim normalnim ljudima a bolesnici neka mi se jave, imam dobrog psihijatra da im preporučim. Za dijagnozu mržnja, takodje ima terapija :)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17