• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

08.08.2019

14:53

OCA MU OČINJEG! CRNOGORAC prodao svoju ĆERKU od 12 godina za - 5.000 EVRA!

Balkan

OCA MU OČINJEG! CRNOGORAC prodao svoju ĆERKU od 12 godina za - 5.000 EVRA!

Podeli vest

On se, inače, nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u ZIKS Spuž zbog drugog krivičnog dela

Crnogorska policija je danas nadležnom tužiocu, nakon preduzetih mera i radnji, podnela krivičnu prijavu protiv Dž.B. (40) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima.

Sumnja se da je Dž.B. tokom 2017. godine, zloupotrebom odnosa zavisnosti, vrbovao, ugovorio i organizovao prevoz iz Crne Gore svoje maloletne ćerke tada stare 12 godina u jednu državu, u cilju sklapanja nedozvoljenog braka.

Osumnjičeni je, kako se sumnja, navedeno krivično delo izvršio radi sticanja novčane koristi u iznosu od 5.000 evra.

UŽAS! U SUBOTICI UHAPŠENA MAJKA IZ PAKLA! Podvodila svoju ćerku (14) za 50 evra!

 

On se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u ZIKS Spuž zbog drugog krivičnog dela.

- Formiranjem novog Odseka za suzbijanje trgovine ljudima, krijumčarenja i ilegalnih migracija u Upravi policije, te formiranjem Operativnog tima za borbu protiv trgovine ljudima u čijem radu učestvuje Uprava policije, proaktivne istrage u borbi protiv trgovine ljudima su intenzivirane - navodi se u saopštenju MUP-a.

U saopštenju se dodaje kako je, od formiranja Operativnog tima, pokrenuto sedam istraga u oblasti suzbijanja trgovine ljudima od kojih su do sada dve dobile epilog.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Crna Gora

pre 4 godine

To se dogodilo kod nas, ali se radi o licu romske narodnosti. Kod nas se romi ne izjašnjavaju kao crnogorci, a pošto se veliki broj roma izjašnjava da je vaše narodnosti neki put nam je teško da razlikujemo da li se radi o srbima ili romima.

flamantes

pre 4 godine

Ipak se radi o Srbinu sa Kosova koji živi u Crnoj Gori.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija