• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: La Verita

10.08.2019

09:40

(VIDEO) ISPLIVALI NOVI DETALJI REKETAŠKE AFERE U MAKEDONIJI! Boki 13 se hvalio Kamčevu: SA ZAEVOM SAM PRIČAO O STVARIMA KOJE NIKO DRUGI NE ZNA!

Balkan

(VIDEO) ISPLIVALI NOVI DETALJI REKETAŠKE AFERE U MAKEDONIJI! Boki 13 se hvalio Kamčevu: SA ZAEVOM SAM PRIČAO O STVARIMA KOJE NIKO DRUGI NE ZNA!

Podeli vest

Italijanski portal La Verita nastavlja da brutalno raskrinkava kriminalnu hobotnicu koju, između ostalih, čine makedonski premijer Zoran Zaev, njegov savetnik Zoran Bašanović i bivša estradna zvezda Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13. U čitavu aferu uključena je i specijalna tužiteljka Severne Makedonije Katica Janeva

Danas je na ovom portalu objavljen snimak u kojem Boki 13 u razgovoru sa makedonskim biznismenom Jordanom Kamčevom, žrtvom afere "Reket", otkriva koliko je blizak sa Zaevim:

Na pitanje Kamčeva da li će biti problema sa Zaevim, Jovanovski odgovara:

- Ja znam šta on govori. Znam šta sam razgovarao sa njim, stvari koje niko drugi ne zna.

Foto: printscreen

Da podsetimo, italijanski list 'La verita', koji je u četvrtak emitovao snimak na kojem se vidi kako Boki 13 i njegov saradnik iz kuće Jordana Kamčeva iznose milion evra u kešu, juče je objavio novi audio-snimak razgovora na osnovu koga nadležni istražni organi sumnjaju da je Boki 13 reketiranje dogovorao sa Bašanovićem, koji danas u Skoplju radi kao savetnik Zorana Zaeva. 

U ovom snimku Boki 13 tvrdi da je u svakodnevnom kontaktu sa tužiteljkom Katicom Janevom, koja je zadužena za slučaj Kamčeva, a usput pominje i izvesnog 'Zokija' koji mu pomaže. Istražitelji sumnjaju da je 'Zoki' zapravo Zoran Bašanović.

(VIDEO) TRESE SE VLADA U SKOPLJU! Italijanski mediji objavili NOVI SNIMAK koji dokazuje da su Zaev i Boki 13 zajedno REKETIRALI MAKEDONSKOG TAJKUNA!

Kako saznajemo, italijanski novinari u posedu su i snimka razgovora Bašanovića i Bokija 13 u kome se njih dvojica direktno dogovaraju o detaljima akcije reketiranja. Naši izvori iz redakcije 'La verita' prenose da je Bašanović u jednom trenutku Bokiju 13 rekao: 'Došlo je vreme da i ti i ja uzmemo velike pare.' Kako su nam rekli, snimak ovog razgovora biće objavljen u narednih nekoliko dana.

Foto: printscreen

Inače, u juče objavljenom snimku Boki 13 tvrdi da sa tužiteljkom Janevom sve dogovara i da se sa njom redovno viđa. Čak se u jednom trenutku čuje i glas tužiteljke, koja tajkunu kaže da 'ne brine ništa, jer će sve biti ok'.

SVE JE ISTINA! Katica Janeva priznala da se njen glas čuje na snimku ZBOG KOJEG JE PAO BOKI 13!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ludi Milojko

pre 4 godine

Ma ajde..., Boki 13 kao i svaki dobar 'hochstapler" upotrebljava ime poznate osobe da bi ojacao i potvrdio svoje "mogucnosti", nema on nikakve veze sa Zajevim sem 2-3 selfija.....uostalom ko je toliko "nenormalan" da uhapsi onoga sto mu nosi pare i tako "ubije" izvor para, kao sto se tvrdi da je Boki radio za Zajeva....mali je bio samo jako, jako dobar prevarant, koji je od naivnih biznismena izvlacio pare za svoje luksuziranje i nista vise....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija