• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

15.10.2019

10:32

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO BALKAN! Zet preturao po zamrzivaču, PA PRIMETIO NEŠTO ČUDNO! U Hrvatskoj počinje suđenje Smiljani Srnec ZA SUROVO UBISTVO ROĐENE SESTRE PRE 19 GODINA! (FOTO/VIDEO)

Balkan

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO BALKAN! Zet preturao po zamrzivaču, PA PRIMETIO NEŠTO ČUDNO! U Hrvatskoj počinje suđenje Smiljani Srnec ZA SUROVO UBISTVO ROĐENE SESTRE PRE 19 GODINA! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

U varaždinskom Županijskom sudu počinje glavna rasprava u sudskom postupku Smiljani Srnec zbog ubistva sestre Jasmine Dominić

Smiljani se sudi za ubistvo, a u optužnici se navodi da je tokom leta 2000. u porodičnoj kući u Palovcu zadala svojoj sestri Jasmini Dominić najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanela joj višestruke prelome kostiju glave od čega je umrla.

Srnec, koja je na suđenje dovedena iz istražnog zatvora, izjasnila se da nije kriva za ubistvo svoje sestre čije je telo pronađeno u februaru ove godine u porodičnoj kući u Palovcu.

Podsetimo, početkom ove godine verenik Smiljanine starije ćerke isključio je zamrzivač. Do tada ga niko osim Smiljane nije dirao niti otvarao. David i njegova verenica otkrili su što se nalazi u sanduku. Otvorio je poklopac zamrzivača, koji je bio pun kesica s mesom. Na jednoj je pisalo "svinjski kare 2002." Kada je razmaknuo kese u škrinji je video ljudsku nogu. Telo je bilo nagurano glavom prema dole. 

Zanimljivo je da je zamrzivač zbog poplava u dva navrata pomeran sa mesta, odnosno vatrogasci su u dva navrata selili 2001. i 2004. godine. 

Foto: printskrin youtube

Tekst potpisa

UHAPŠENA SESTRA JASMINE, čije je telo bilo u zamrzivaču 19 godina!

- Još smo međusobno komentirali - šta li u tom zamrzivaču drže kad je tako težak - izjavili su. 

Nestala je u avgustu 2000. godine u Zagrebu, gde je studirala i radila preko studentskog servisa. Tada je imala 23 godine i ocu je rekla da namerava da ide u Pariz.

TELO DEVOJKE NESTALE PRE 19 GODINA NAĐENO U ZAMRZIVAČU! Policija pronašla leš u Međimurju!

Telo zamotano u celofan pronađeno je kada je isključena struja i iz zamrzivača je počeo da se širi jak smrad. Neko je otišao da proveri zamrzivač i pronašli su telo zamotano u celofan, rekao je juče jedan od komšija za 24 sata.

- Mislim da je pronađena u zamrzivaču u podrumu. Jasmina nije bila visoka, a ni jaka, pa pretpostavljamo da je nije bilo teško strpati u zamrzivač. Gadimo se, jer oni su sve vreme živeli u toj kući, a katkada i prolazili pored njega. Da li je zet možda išao po meso ili što je tražio po zamrzivaču, ne znamo tačno. Naježimo se kad samo i pomislimo na to - rekle su za 24sata.hr komšije koje žive u ulici u kojoj se nalazi Jasminina porodična kuća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija