• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.10.2019

16:35

AMERI ŠIZE OD OVAKVIH RUSKIH POTEZA! Dodik otkrio detalj sa sastanka sa Medvedevim: Velike sile imaju svoje interese, a mi biramo DUGOROČNO SIGURNIJE - DAKLE RUSIJU!

Balkan

AMERI ŠIZE OD OVAKVIH RUSKIH POTEZA! Dodik otkrio detalj sa sastanka sa Medvedevim: Velike sile imaju svoje interese, a mi biramo DUGOROČNO SIGURNIJE - DAKLE RUSIJU!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Rusija želi da gradi gasovod i bude prisutna na prostoru Republike Srpske

Dodik, koji je juče u Beogradu razgovarao sa ruskim premijerom Dmitrijem Medvedovim, rekao je da Rusi imaju interes da svoje energente, u čemu su veoma bogati, distribuiraju širom sveta.

- U tom pogledu je njihov interes jasan. Oni žele da grade gasovod i žele da sa stanovništa energenata budu prisutni na ovom prostoru - rekao je Dodik za Radio-televiziju Republike Srpske.

MEDVEDEV I DODIK JASNI! Rusija gaji prijateljske odnose sa BiH, ALI SRPSKA JE IPAK POSEBNA!



On je naveo da to nekima ne odgovara i da Amerikanci hoće da se prodaje gas koji se komprimuje iz Amerike, ali je to nazvao odnosima velikih koji imaju svoje interese.

- Mi ovde treba da izaberemo ono što je jeftinije i za nas dugoročno sigurnije - ocenio je Dodik.

Dodik je istakao da je susret sa ruskim premijerom prošao u prijateljskom razgovoru, kao i da su pričali o poziciji Rusije.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija