• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.11.2019

16:29

RAZBIJENA KRIMINALNA MREŽA U SLOVENIJI! Rešen još jedan slučaj krijumčarenja migranata!

Balkan

RAZBIJENA KRIMINALNA MREŽA U SLOVENIJI! Rešen još jedan slučaj krijumčarenja migranata!

Podeli vest

Slovenačka policija uhapsila je devet stranih državljana koji su pokušali da pomognu migrantima da ilegalno pređu granicu, a procesuirano je i oko 150 slučajeva ilegalnog prelaska na jugo-zapadnoj granici zemlje od srede.

U gradu Kozina policija je u subotu uočila automobil nemačkih registracija koji je projurio kroz crveno svetlo i krenuo put Italije.

Policija je obavestila italijansku policiju i pratila vozilo koje se u Italiji sudarilo sa drugim automobilom.

Vozilom je upravljao irački državljanin, dok je na mestu suvozača bila Iračanka i oboje, kako prenosi STA, imaju rešen status u Nemačkoj.

Oni su prevozili dvoje ilegalnih iračkih migranata i dete.

BLOKIRAJU HRVATSKOJ ULAZAK U ŠENGEN AKO NE ISPOŠTUJE SPORAZUM! Slovenački predsednik: Umesto hrabrosti, hrvatska strana odbija da primeni presudu!

Istog dana, policija je u blizini Knežaka zaustavila tri automobila italijanskih registarskih oznaka. Tom prilikom uhapšen je državljanin Rumunije, Italijanka i troje državljana Pakistana zbog organizovanja ilegalnog prevoza migranata preko granice.

Dva dana ranije, na jugozapadu zemlje uhapšen je Albanac koji je upravljao vozilom sa italijanskim tablicama. On je prevozio dvojicu albanskih ilegalnih migranata.

U petak priveden je 53-godišnji državljanin Hrvatske koji je prevozio troje turskih ilegalnih migranata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija