• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index.hr

06.11.2019

14:32

MISLILI STE DA SAMO KOLINDA PROSIPA BISERE?! Gaf njene savetnice je upravo postao HIT!

Balkan

MISLILI STE DA SAMO KOLINDA PROSIPA BISERE?! Gaf njene savetnice je upravo postao HIT!

Podeli vest

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović krajem prošle godine bivšu novinarku Mirjanu Hrgu imenovala je za svoju savetnicu, ali ona se do juče nije preterano isticala u javnosti

Međutim, intervju u TV emisiji Pressing bio je izuzetak, i to neslavni, konstatuju neki hrvatski mediji.

 

U jednosatnom intervjuu se pokazalo, kako piše Index. hr, da je Hrga potpuno kompatibilna sa predsednicom koju savetuje, s obzirom na to da je dala niz izjava koje se mogu opisati kao čudne, problematične i smešne.

Najpre, Kolindina ključna savetnica je više puta stavila do znanja kako joj se ne sviđaju postavljena pitanja, istakla je kako je "ona lepa, pa mogu i da je gledaju, a ne samo slušaju", a onda je usledio niz gafova.

Kada je otvorena tema Kolindinog ulaska u svlačionicu hrvatskih reprezentativaca tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, Hrga se zapitala da li bi se i Angeli Merkel zamerilo da uđe u svlačionicu nemačke reprezentacije.

 

- Čovek bi očekivao od osobe koja ne prestaje da širi samohvalu o svojoj novinarskoj karijeri da zna kako Merkel jeste posećivala nemačke reprezentativce u svlačionici, o čemu postoje i fotografije, ali se pritom nije ponašala kao raspojasana navijačica, niti se bacala u naručje polugolim i oznojenim sportistima- ocenjuje Index.hr. 

Kolindino pevanje u javnosti Hrga je opisala kao “intimnu stvar” u koju ona, kao savetnica, ne želi da se meša:

- Problem s tom celom pričom je baš u tome što Kolindino pevanje nije intimna ili privatna stvar, nego javna, jer predsednica to radi u javnim situacijama (godišnjica Oluje u Kninu, ili službeni put u SAD) u kojima bi prioritet trebalo da joj bude dostojno obavljanje svoje funkcije- piše ovaj portal, dodajući da bi Kolindino pevanje bila “intimna stvar” da predsednica to radi samo pod tušem.

Nije htela da komentariše izjave predsednice o tome da je u socijalističkoj Jugoslaviji sve bilo loše, što je izazvalo opšti podsmeh u regionu, ali je zato istakla kako je ona iz antikomunističke familije.

HRVATI UGLAS ISMEVAJU KOLINDU ZBOG POSLEDNJEG GOVORA: Ona je sramota za svoju zemlju, ČIM OTVORI USTA, SLAŽE!

Ja do 1989. nisam znala što znači biti Srbin ili Hrvat. Ali, mi smo se izjašnjavali kao Hrvati, to je bio naš maksimum, ali kod nas je u dnevnoj sobi visila najlepša slika druga Tita zato što nam je u kući bilo raznoraznih ljudi- ispovedila se Hrga.

Tako je, kako konstatuje ovaj portal, nehotice demonstrirala da joj šefica beskrajno lupeta, jer je Kolinda više puta tvrdila kako u Jugoslaviji nije smelo da se kaže da si Hrvat.

U AMERIKU ME JE POSLAO TATA MESAR, A NE TITO! Kolinda Grabar Kitarović nastavila da zasmejava ceo Balkan! (VIDEO)

- Zabavan je i detalj s Titovom slikom u dnevnom boravku Hrginih, koji su valjda tako izražavali svoj antikomunizam...Pitanje koje ostaje u vazduhu jeste da li je i Kolindina porodica držala Titovu sliku u dnevnoj sobi, s obzirom na to da je njen otac bio odnosno mesar...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija