• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2019

10:49

MISTERIJA U CRNOJ GORI! Niko ne zna kako je OSUĐENIK UVEO DVE DEVOJKE NA PSIHIJATRIJU i NAPRAVIO EKSPLICITNE FOTKE! Kotorsko tužilaštvo preduzima mere!

Balkan

MISTERIJA U CRNOJ GORI! Niko ne zna kako je OSUĐENIK UVEO DVE DEVOJKE NA PSIHIJATRIJU i NAPRAVIO EKSPLICITNE FOTKE! Kotorsko tužilaštvo preduzima mere!

Podeli vest

Kotorsko Osnovno državno tužilaštvo ispituje zbivanja u Specijalnoj bolnici za psihijatriju u Kotoru, kako bi utvrdilo da li je neko počinio krivično delo, omogućivši zatvoreniku Đ. P. da na Odeljenje sudske medicine uvede dve devojke

Podsetimo, zatvorenik, ne samo da je uveo devojke na psihijatriju, već se fotografisao sa njima i eksplicitne slike objavio na Fejsbuku.

Dežurni tužilac obavešten je o ovom događaju i već je naloženo preduzimanje određenih radnji, pišu crnogorski mediji.

- Utvrdićemo da li u postupanju bilo kog lica ima elemenata krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti- saopštila je portparolka Osnovnog državnog tužilaštva Tijana Čelanović, odbivši da odgovori koja su lica ispitali i do kakvih dokaza su do sada došli.

Đ.P. je osuđen na kaznu od pet godina i sedam meseci zatvora, a u julu prošle godine pobegao je iz psihijatrijske bolnice u Kotoru, gde je tada boravio po naredbi Višeg suda u Podgorici. Prethodno je pravosnažno osuđen kao organizator otmice Predraga Mirkovića i pokušaja iznude 100.000 eura. 

Pobegao je na Kosovo, gde je i uhapšen.

Direktor Specijalne bolnice za psihijatriju u Kotoru izjavio je za crnogorske medije kako odgovorno tvrdi da ženske osobe sa fotografije nisu zaposlene u Specijalnoj bolnici, kao i da nisu pacijentkinje te ustanove.

Ni nekoliko dana posle skandala, firmi koja obavlja nadzor u ovoj bolnici nije jasno kako su dve devojke uopšte dospele do osuđenika, čak ni posle pregledane evidencije svih ulazaka i snimaka sa nadzornih kamera.

SKANDAL U CRNOJ GORI Pacijent sa psihijatrije OBJAVIO SLIKU IZ BOLNIČKE SOBE SA DVE POLUGOLE ŽENE

Iz ove firme su objasnili da gošće Đ.P. nisu evidentirane na nadzornim kamerama, kao ni u sveskama posetilaca, tako da ostaje i dalje misterija kako su završile osuđeniku u zagrljaju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija