• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

12.11.2019

10:51

SRBIJO, KOMŠIJE SE OPASNO NAORUŽAVAJU! TRAŽE F-35, ALI I DA IH TRAMP POŠALJE NA MESEC! Sada smo prijatelji, ali... U svakom ratu eto ih u Nišu!

Balkan

SRBIJO, KOMŠIJE SE OPASNO NAORUŽAVAJU! TRAŽE F-35, ALI I DA IH TRAMP POŠALJE NA MESEC! Sada smo prijatelji, ali... U svakom ratu eto ih u Nišu!

Podeli vest

F-35, ukidanje viza, investicije i put na Mesec - potencijalne teme razgovora tokom posete bugarskog premijera Bojka Borisova Americi, izjavio je bivši ministar inostranih poslova Solomon Pasi bugarskoj nacionalnoj televiziji (BNT)

Najpre treba pokrenuti pitanje daljeg razvoja bugarskog naoružanja, pre svega o kupovini F-35, rekao je on.

Bugarska je kupila F-16, ali treba da razmisli o kupovini aviona naredne generacije.

- Oni (F-35) se masovno pojavljuju i u Pentagonu i svuda u svetu, tako da Bugarska treba da razmišlja strateški - na 10-15 godina unapred - izjavio je Pasi.

ERDOGAN KRENUO KOD TRAMPA, PA ZAPRETIO EU: Promenite svoj stav prema Turskoj, ILI ĆU VAM POSLATI TERORISTE!

Zamenik šefa diplomatije takođe smatra da je Bugarskoj potrebno veće vojno prisustvo SAD u Crnom moru.

- To je nešto što može da omete napade gospodina Putina - rekao je bivši ministar.

Osim toga, Borisov treba da zatraži od predsednika Donalda Trampa da SAD uključe Bugare u svoju narednu misiju na Mesec, dodao je Pasi.

NEMCI PONOSNI ŠTO IH JE PUTIN ČUVAO! Odbijaju novi sukob sa Rusima koji im namećuli Englezi, u inat ponovo uče ruski, gledaju ruske predstave i slušaju rusku muziku!

On je naglasio da treba pokrenuti pitanje ukidanja viza, povećanja američkih investicija i ispuniti davnašnji san Bugarske - da pošalje čoveka na Mesec.

- Sada je pravo vreme da se pređe na realizaciju starog sna Bugarske u našim bilateralnim odnosima: poslati kosmonauta sa (misijom) NATO - naglasio je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 4 godine

Otisao Borisov da naruci avione i da uzme proviziju za te avione koji im kao trebaju . A Putin im dao gas na kojem zarade 400 000 000 evra godisnje i onda kao Putin ce da ih napadne . Koje su to providne mucke a narod mu nema sta da jede a treba mu F 35 i da neki Bugarin ide na Mars

BANE

pre 4 godine

koliko god se podguxna muva trudila da liči na leptira, miris je odaje...

RINGISPIL

pre 4 godine

HE, HE oce bugari da prave ćeten alvu na mesecu, samo da amerikanci spreme limene tepsije za mesec.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Бугари су ... - Угари, кад одбијете "Б"...А онда Вам је јасно којем царству припадају...Нити су браћа словенска нити Православци... По својој ДНК структури најближи су... - Мућковима...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija