• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Index

13.11.2019

15:41

RADNICI U BANCI DOŠLI NA POSAO i zatekli PRAZAN SEF! NESTALI MILIONI EVRA, a sve je šokiralo ko STOJI IZA OVE PLJAČKE

Balkan

RADNICI U BANCI DOŠLI NA POSAO i zatekli PRAZAN SEF! NESTALI MILIONI EVRA, a sve je šokiralo ko STOJI IZA OVE PLJAČKE

Podeli vest

Šef poslovnice banke u hrvatskoj uzeo je oko 11 miliona kuna (oko 1, 4 miliona evra) iz sefa i pobegao u BiH.

Nakon što se 59-godišnji S.D. u ponedeljak nije pojavio na radnom mestu, zaposleni su pokušavali da stupe u kontakt sa njim. U početku su posumnjali da je možda napadnut, a kad su otvorili sef, videli su da je prazan i shvatili da je uzeo milione  u domaćoj i stranoj valuti, u raznim apoenima. 

Uprava banke o svemu je obavestila policiju koja sprovodi istragu.

Kako piše Slobodna Dalmacija, S.D. je sef ispraznio najverovatnije u petak, a kako banka ne radi subotom i nedeljom, to mu je dalo dovoljno vremena za beg pre otkrivanja krađe. Pišu kako je prema nezvaničnim informacijama deo novca ostavio jednom članu porodice, koji je pare kasnije predao policiji.

Šef poslovnice koji je nestao s novcem je ekonomski tehničar koji je gotovo ceo radni vek proveo na istim poslovima, u istoj poslovnici, kao njen upravnik, samo što su se menjali nazivi banke.

U Vrlici, mestu gde se sve odigralo, su ga, kako piše Slobodna, ljudi uvažavali i kao šef bankarske poslovnice izlazio im je u susret pa bi se moglo reći da je bio i omiljen među građanima. Ima širok krug prijatelja i materijalno je situiran. Poslednjih godina imao je ozbiljnih zdravstvenih tegoba.

Prijatelji kažu da mu je lov bio najveća ljubav i strast. Zbog učešća u nekim incidentima u lovu bio je izložen intervenciji policije, a iz istih razloga bio je i sudski procesuiran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija