• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index.hr

15.11.2019

22:23

TOTALNI HAOS NA JADRANU! Užasno nevreme, PIJAVICA PROTUTNJALA UMAGOM! Na snazi CRVENI METEO ALARM!

Balkan

TOTALNI HAOS NA JADRANU! Užasno nevreme, PIJAVICA PROTUTNJALA UMAGOM! Na snazi CRVENI METEO ALARM!

Podeli vest

Poslepodne su zabeženi prvi olujni udari juga, a od 19 sati najjači udari vetra mere se u Splitu- tako je izmeren jak olujni udar od 105 km/h.

Kako javlja Istramet, kroz Umag je možda prošla pijavica. Još uvek se proveravaju informacije i dodaju kako je zabeležena velika šteta u gradu.

Stradalo je drveće i krovovi zgrada, crepovi su razbacani po ulicama, a Umag je potom pogodila i obilna kiša.

Talasi su sve viši, pa su i problemi u morskom saobraćaju sve veći. Zbog vetra su u prekidu brojne trajektne, katamaranske i brodske linije. Na otvorenom moru već su se razvili višemetarski talasi.

Veče je donelo je novo dizanje nivoa mora na delu Jadrana. Jugo će dodatno ojačati u dane vikenda, a vrhunac se očekuje u nedelju ujutro.

Na području Rijeke, Voloskog i Opatije talasi su visoki nekoliko metara, a obala je poplavljena. U Istri se očekuje olujno nevreme, a državni hidro-meteorološki zavod za sutra je izdao crveno upozorenje za celu obalu.

DRAMATIČNO UPOZORENJE U HRVATSKOJ! Drama koja se sada dešava samo je POČETAK UŽASA KOJI NAM SLEDI!

Olujni vetar doneo je tone smeća na dubrovačko područje. Uglavnom se, kako navodi index.hr, radi o smeću iz Albanije. Njihov otpad nekontrolisano završava u rekama, koje ga potom dopremaju do mora, a morske struje i talasi smećem zatrpaju morsko dno i obale u Hrvatskoj, piše Dalmacija danas.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 4 godine

EEE DA BOG DA VAM MORE DOŠLO DO VRHA VELEBITA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija