• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/klix.ba

02.12.2019

13:02

DRAMA U SARAJEVU! ZBOG NAVIGACIJE KAMIONDŽIJA SE ZAGLAVIO U USKOJ ULICI! Pokušavaju da mu pomognu i policija i građani...ALI BEZUSPEŠNO! (FOTO)

Balkan

DRAMA U SARAJEVU! ZBOG NAVIGACIJE KAMIONDŽIJA SE ZAGLAVIO U USKOJ ULICI! Pokušavaju da mu pomognu i policija i građani...ALI BEZUSPEŠNO! (FOTO)

Podeli vest

Građani Sarajeva koji su se jutros zatekli u blizini Katoličkog bogoslovnog fakulteta bili su svedoci jedne sasvim neobične scene

Teretni kamion, kako javlja portal klix.ba, zaglavio se u uskoj ulici Muse Ćazima Ćatića i već duže vreme pokušava da izađe iz "zamke".


Kako saznaje ovaj portal, kamion je u ovu usku sarajevsku ulicu na području opšine Stari Grad, inače poznatu po uskim mahalama sa vrlo malo prostora, navela navigacija.

Kamion je ostao zaglavljen između stambene zgrade i zgrade Katoličkog bogoslovnog fakulteta, a na terenu je izašlo i nekoliko patrola sarajevske policije koja vozaču pokušavaju nekako da pomognu.

Međutim, čitavu bezizlaznu situaciju dodatno otežavaju i vozila parkirana okolo.

Kako javlja ovaj portal, zaglavljeno teretno vozilo je bosanskih registarskih oznaka, međutim ne zna se još uvek iz kog dela zemlje dolaze.

U dramu su se uključili i građani Sarajeva koji nekako pokušavaju da pomognu.

DOBRO NIKOG NIJE UBIO! Vozač autobusa uhapšen, vozio putnike sa 3,31 promil alkohola u krvi!


Meštani okolnih ulica, ali i drugih na području ove opšine, ističu da ovo nije prvi put da kamion skrene u neku od uskih ulica i ostane zaglavljen neko vreme.

Međutim, do sada su se svi uspešno vratili istom rutom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija