• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Index

13.12.2019

16:01

NIKOLU ZAKLALA POSLE SE*SA U KOLIMA! Prolaznik zatekao JEZIV PRIZOR, a izjava mlade Hrvatice ZAPANJILA JE SVE

Balkan

NIKOLU ZAKLALA POSLE SE*SA U KOLIMA! Prolaznik zatekao JEZIV PRIZOR, a izjava mlade Hrvatice ZAPANJILA JE SVE

Podeli vest

Ubola ga nožem u vrat, a posle se branila da je sam naleteo na nož!

Nuša Bunić (23) osuđena je za ubistvo dečka Nikole Tureka (30) na 14 godina zatvora.

Zločin se dogodio u junu 2017. godine oko 3 sata ujutru na livadi u Varaždinu. Nuša je Nikolu ubola nožem dužine oštrice 9,5 centimetara u vrat i prerezala mu karotidnu arteriju.

Ona je zatim pobegla, a Nikola je, iako teško ranjen, svojim automobilom pokušao da dođe do bolnice. Međutim, zbog obilnog krvarenja pao je u šok i dobio moždani udar. U Kumičićevoj ulici u Varaždinu onesvešćenog ga je pronašao prolaznik. Prevezen je u bolnicu, ali je ubrzo preminuo.

Odbrana Nuše Bunić pokušala je da dokaže i da se on sam nabio na nož, da nož nije bio njen, i to da joj je on pretio nožem da se skine, ali sud to nije prihvatio. 

Naime, utvrđeno je da je te večeri bilo polnog odnosa između ubijenog Nikole i Nuše Bunić, ali drugi dokazi se ne poklapaju s tvrdnjama njezine odbrane, utvrdio je Vrhovni sud.

 

 

U Nikolinom vozilu su pronađeni tragovi sperme, ali sud smatra da nije bilo prisilnog odnosa.

- Sud zaključuje da je došlo do polnog ili sličnog odnosa u vozilu oštećenog, ali s obzirom da optuženica, dok je oštećenik spavao, mobilnim komunicira s D.H.M., što je neosporno utvrđeno na temelju poziva, uprkos iskazu ovog svedoka koji je naveo da se toga ne seća, zaključuje da je odnos bio dobrovoljan, da optuženica nije u strahu jer pita je li društvo još na okupu i da se ne boji oštećenika. Drugačije bi bilo da je zvala policiju, roditelje, a ne prijatelja radi fešte - stoji u obrazloženju Vrhovnog suda.

Odbrana je tvrdila da je Nikola optuženoj pretio nožem, tražeći od nje da se skine, što je ona i, kako navodi odbrana, učinila. Ali je kasnije utvrđeno da je ona na helankama imala tragove krvi.

- Očigledno ih je imala na sebi u vreme zadavanja ozlede oštećeniku, kao i gaćice i grudnjak koji je odbacila, kao i helanke i nož, udaljavajući se od mesta događaja. To opovrgava odbranu optuženice, a i sperma je nađena na gaćicama, što osporava obranu optuženice da je tu odeću skinula pod pretnjom noža - piše Vrhovni sud.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija