• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

27.12.2019

08:21

(VIDEO) DRAMA U SKUPŠTINI CRNE GORE! Nastala OPŠTA TUČA, ULETELO OBEZBEĐENJE SA GAS MASKAMA, čule se i EKSPLOZIJE

Balkan

(VIDEO) DRAMA U SKUPŠTINI CRNE GORE! Nastala OPŠTA TUČA, ULETELO OBEZBEĐENJE SA GAS MASKAMA, čule se i EKSPLOZIJE

Podeli vest

Crnogorska skupština izglasala je rano jutros Zakon o slobodi veroispovesti, a sednicu su obeležili incidenti, gađanje flašama, čupanje ozvučenja, pokušaj fizičkog razračunavanja i hapšenje poslanika Demokratskog fronta. Mediji prenose i da je crnogorski premijer Duško Markovi pobegao iz sale

Situacija u parlamentu je eskalirala i došlo je do ozbiljnih incidenata kada je usvojen Zakon u načelu.

 

U salu je ušlu obezbeđenje sa gas maskama, a čula se i eksplozija. Novinarima je rečeno da je u pitanju petarda.

 

Poslanici su se verbalno sukobljavali i za vreme rasprave, a gotovo je došlo do tuče kada je počelo glasanje o amandmanima koje je u ime Mitropolije crnogorsko-primorske predložio Demokratski front.

 

(FOTO/VIDEO) MILOGORSKA BRUKA ŽIVEĆE DOVIJEKA! Crna Gora usvojila SRAMNI ZAKON O OTIMANJU SRPSKIH SVETINJA! OPOZICIJA UHAPŠENA!

 

(VIDEO) POSLANIK DF OBJAVIO VIDEO IZ MARICE: Voze nas preko Morače ili u Spuž, drž'te se!

Poslanici tog poslaničkog kluba su uhapšeni i maricama prevezeni u policiju.

Pošto su se vratili u salu poslanici vladajuće većine su "izrazili žaljenje" zbog situacije u parlamentu, ali su naveli da je odgovornost na onima koji su tokom celog dana pozivali na blokade i sukobe.

Sednica je nastavljena, a predsednik skupštine Ivan Brajović rekao je da je poslanicima DF-a izrekao meru udaljenja sa sednice koja važi narednih 15 dana.

Prema navodima crnogorskih medija, uhapšene su 22 osobe, 18 poslanika DF i još četiri osobe.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 4 godine

Hapšenje narodnih poslanika u sred sale parlamenta - demokratija po nalogu iz Vašingtona. Za mislite da uhapse Mariniku Tepić ili Boška Obradovića za nasilni upad u RTS, blokadu Predsedništva i ugrožavanje ustavnog poretka koje su demonstrirali nebrojeno puta, već bi nas NATO bombardovao.

Amater

pre 4 godine

S.P.C. TREBA DA SE DISTANCIRA OD NEVERNIKA,A OVI MILOVCI ZA PARE BI SVOJU DECU I RASKRSTILI DA MOGU...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija