• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2019

11:54

OVAKO CRNOGORSKA POLICIJA BRUTALNO TUČE VERNIKE! U punoj opremi udaraju goloruki narod ispred crkve! (VIDEO)

Balkan

OVAKO CRNOGORSKA POLICIJA BRUTALNO TUČE VERNIKE! U punoj opremi udaraju goloruki narod ispred crkve! (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako crnogorska policija ispred crkve brutalno prebija vernike!

"Ovo vam je Montenegro Mila Đukanovića! Ovo vam je NATO pakt! Ovako će vam sutra ispred svake crkve! Ne sme i neće da prođe!", stoji u opisu snimka.

 

 

Naime, Parlament Crne Gore usvojio je juče Zakon o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje otimanje imovine SPC u ovoj zemlji, posle čega su izbili brojni incidenti.

Pohapšeni su poslanici DF-a i odvedeni u podgorički Centar bezbednosti. U Podgorici je opsadno stanje. Blokirana je većina puteva u zemlji. Sveštenici do daljnjeg na barikadama u crnogorskoj prestonici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SrdjanM

pre 4 godine

Gde je ovde crkva (možda market?) i gde je taj policajac koji tuče?

Darko

pre 4 godine

Neka, to su Crnogorci hteli sami. Hoće da glasaju za mila. Gđe su svi ti crnogorci (crni bili) koji žive jako lepo u Srbiji i Republici Srpskoj. Da sakrili se u misije rupe i podržavaju govno od coveka.

milan

pre 4 godine

milo je uz pomoc dobrrogi postenog Momira Bulatovica dosao do vlasti pa uz pomoc kriminalaca oterao Momira ali kaako je dosao uz pomoc na zutoj gredi treba da zna da ce tako i otici

MilosObilic1389

pre 4 godine

Смрде једне, сетите се "Жуте Греде"...!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija