• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.01.2020

12:52

AMERIČKA AMBASADORKA U CG OBRUŠILA SE NA SRBIJU! Evo kako je na Tviteru reagovala zbog paljenja crnogorske zastave u Knez Mihailovoj!

Balkan

AMERIČKA AMBASADORKA U CG OBRUŠILA SE NA SRBIJU! Evo kako je na Tviteru reagovala zbog paljenja crnogorske zastave u Knez Mihailovoj!

Podeli vest

Neprihvatljiv je napad na Ambasadu Crne Gore u Beogradu i pokušaj paljenja njene zastave, izjavila je ambasadorka SAD u Podgorici Džudi Rajzing Rajnke i poručila da se razlike u mišljenju moraju rešavati dijalogom

"Šokirana sam fotografijom oskrnavljene zastave Crne Gore na Ambasadi te zemlje u Beogradu. Napad na diplomatsku misiju je apsolutno neprihvatljiv", napisala je američka ambasadorka na svom Tviter nalogu.



Džudi Rajzing Rajnke je navela da se razlike u mišljenju moraju se rešavati dijalogom, a ne nasiljem i vandalizmom.

Dešavanja u Crnoj Gori posle usvajanja Zakona o slobodi verosipovesti pratite OVDE.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

A hapšenje dece prilikom mirne litije i protesta? Kako se to naziva u civilizovanom svetu? Trgovina ljudima, možda. Jer niko nije mogao znati šta se sa tim licima u tom trenutku dešava. Dijalog je izegavala vlast u Podgorici, e ne verni narod i predstavnici SPC. Da li SAD imaju komunistu u ambasadi u Podgorici?

Cuco

pre 4 godine

"Napad na diplomatsku misiju je apsolutno neprihvatljiv", reče ambasadorka i ne trepnu! A upad američke policije u ambasadu Venecuele ili bombaški udar po ambasadi NR Kine u Beogradu jer su "mape bile stare"!? Za žaljenje kad odrasla osoba ovako nešto "prevali" preko usta...

ALEmat

pre 4 godine

Ološ ološ brani, amerikanci vode osvajačke ratove još iz vremena divljeg zapada, a sad glume pravdu.

zoran

pre 4 godine

Pitanje za ove nase funkcionere da li je njima jesno ko je Srbiji prijatelj...Stalno trce u tu Ameriku koja se pravi kao da je nama prijatelj koja u stvari nije jer ko te bije i bombarduje nemoze ti biti prijatelj.

dragan

pre 4 godine

Sta se TA mesa..... nek nabije svoj nos na drugo mesto

Branislav

pre 4 godine

Džudi Rajzing Rajnke je navela da se razlike u mišljenju moraju se rešavati dijalogom, a ne nasiljem i vandalizmom.----------------------------------------------------------Da, da, baš kao što ste vi bombardovali Srbiju " dijalogom?" Jel tako kučko raspala, dabogda da se živa ucrvala, daboga da umirala 10 godina a ne mogla umreti, odljude!!!!!

zora

pre 4 godine

A ocigledno je da je ne zanima plemlacivanje svestenika od strane vlasti.

zvonko

pre 4 godine

E pa narode moj Srpski... Dosli smo do do samog kraja naseg dostojanstva...svima smo se izvinuli svima se kao nesto pravdamo i ja ne vidim kraj SRPSKOM ponizavanju.

MANDIĆ: Na uvrede iz Crne Gore Vučić nije odgovarao uvredama!
Balkan

MANDIĆ: Na uvrede iz Crne Gore Vučić nije odgovarao uvredama!

Kampanja protiv Aleksandra Vučića dugo je vođena u Crnoj Gori i u tome je prednjačio crnogorski režim, a predsednik Srbije ni na jednu uvredu koja je dolazila iz Crne Gore nije odgovorio uvredom, kaže Andrija Mandić, jedan od lidera crnogorskog Demokratskog fronta povodom negativnih kometara u Crnoj Gori na najavu dolaska Vučića na sever Crne Gore na Badnje veče

03.01.2020

11:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija